Млинці на молоці: простий рецепт приготування
Млинці на молоці: простий рецепт приготування

Млинці на молоці: простий рецепт приготування

Скільки би не існувало рецептів млинців, незмінними інгредієнтами залишаються молоко, цукор, сіль, яйця, олія.

Борошно для їх приготування може бути різне, такою ж різноманітною може бути начинка.

Комусь подобаються солодкі млинці з фруктами, сиром, згущеним молоком чи варенням, а хтось полюбляє солоні млинці з грибами чи м'ясом.

Кожна з цих начинок здатна перетворити звичайні млинці на витвір кулінарного мистецтва!.

Секрети приготування млинців:.

Для приготування млинців найкраще підходить пшеничне борошно.

Але також можна використовувати гречане чи вівсяне борошно.

Грудочок в тісті можна позбутися двома способами.

Перший: додавайте борошно маленькими порціями та добре вимішуйте.

Другий: додайте одразу всю порцію борошна та замішайте густе тісто, а потім додавайте молоко, щоб досягти потрібно консистенції.

Для того, щоб млинці вийшли дуже ніжними, борошно слід просіяти 2-3 рази.

Тонкі млинці можна зробити на воді, а от на молоці ви отримаєте більш ніжні та запашні млинці.

Найкраще для смаження використовувати спеціальну сковорідку, якщо такої немає – візьміть з антипригарним покриттям.

Рецепт млинців на молоці.

Рецепт млинців на молоці.

- молоко (300 мл);.

- 2 яйця;.

- борошно (200-250 гр);.

- 1 ст.

ложка олії;.

- цукор (2 ст.

- дрібка солі.

Рецепт приготування млинців на молоці:.

Збийте яйця в пишну піну.

Краще це робити за допомогою міксера.

Додайте до яєць цукор, сіль та олію і знову збийте.

Молоко підігрійте, але не доводьте до кипіння.

Тепле молоко змішайте з яйцями та цукром.

Додавайте малими порціями борошно та постійно перемішуйте до того часу, поки не зникнуть всі "грудочки".

Тісто має бути в міру рідким і нагадувати рідку сметану.

Виливайте на сковорідку без олії та смажте з обох боків до рум'яного кольору.

В якості начинки до таких млинців можна подавати будь-які фрукти, домашній сир, варення тощо.

Якщо ви хочете млинці робити з солоною начинкою, то не додавайте в тісто цукор.

Нехай смакує!.

Источник материала
Поделиться сюжетом