Сиріт і дітей воїнів АТО вигнали з грецького готелю через український прапор
Сиріт і дітей воїнів АТО вигнали з грецького готелю через український прапор

Сиріт і дітей воїнів АТО вигнали з грецького готелю через український прапор

Працівники одного з готелів Греції виселили український дитячий табір через національний прапор.Інцидент стався у Bomo Calamos Beach Hotel на острові Каламос, говорить киянка Наталія Подоляк на сторінці у Facebook."Після приїзду, як і завжди, ми з гордістю на своїх балконах вивісили наші прапори.

Діти з гордістю говорили, що ми українці та вільно з усіма жителями готелю і персоналом спілкувалися англійською.

Так весело і пройшли б 10 днів нашого відпочинку, якби на 8-й день хтось із жителів не поскаржився, що наші прапори ображають їхню гідність", – написала Подоляк.

Коли постояльці були відсутні, без відома українців, працівники зайшли зі своїми ключами до номеру й зняли прапор з балкону.

"Я була шокована, почала розбиратися, що це за акт агресії, на що мені відповіли, що я порушила закон Греції!" – обурилася жінка.

Пізніше представник готелю заявив, що насправді, ніяких законів вона не порушувала, але відпочивають вони у приватному готелі з своїми правилами.

Українка попросила телефон поліції, але про скандал не повідомила.

За кілька годин, виявилось, директор Bomo Calamos Beach Hotel виганяє її та дітей на вулицю, пообіцявши при цьому повернути гроші за останню оплачену добу."В останній вечір нашого перебування приїхав на розбирання зі мною представник туоператора [Mouzenidis Travel] на ім'я Спартак.

Погрожував виселенням, виправдовував персонал готелю, про заборони вішати прапори.

Звинувачував у тому, що я їм загрожувала поліцією, в політичній агресії і порушенні спокою інших відпочивальників", – написала Подоляк.

Коли туристка запитала, чим готель не влаштували вивішені стяги, їй відповіли: "Тому що іншим туристам неприємно їх бачити"."Поруч стояли представники "великої нації" і кричали: "Спартак, молодець, півготелю з тобою і підтримують тебе!" На ранок, за сніданком, нам голосно шипіли у спини: "Як же ми ненавидимо вас, хохлів", – розповіла українка."Розмова закінчилася тим, що нам побажали щасливої дороги і щоб мене з моєю групою більше в цьому готелі не бачили", – підсумувала вона.

На офіційній зустрічі в Канаді синьо-жовтий прапор України вперше підняв Геннадій Удовенко.

Тоді стяг ще не був узаконеним.

Источник материала
Поделиться сюжетом