Пропонуємо вам зберегти до власної скарбнички ще один рецепт, який ви неодмінно приготуєте до святкового столу.
Сир – 1 кг;.
Крупа манна – 3 ст.
Яйця – 6 шт;.
Цукор – 6 ст.
Ванільний цукор;.
Ягоди – за смаком, або свіжозаморожені – 200-300 г;.
Сіль – за смаком.
Рецепт приготування:.
Спочатку сир перетріть через дрібне сито, – це додасть шовковисту структуру страви.
Білки відокремте від жовтків, збийте їх разом з цукром, ванільним цукром та манною крупою.
Додайте сир і ретельно збивайте суміш декілька хвилин.
Пізніше переходимо до білків.
Збийте їх в м’яку пінку та додайте дрібку солі.
Акуратно лопаткою введіть білки в сирну суміш.
Змастіть форму для випікання вершковим маслом.
Викладіть на дно суфле та викладіть зверху шар ягід, а потім знову суфле.
Поставте форму в розігріту духовку на 180 градусів і випікайте 30-40 хвилин.
Щоб зрозуміти, чи ваш десерт готовий, серединка вашого суфле повинна дещо тремтіти, а потім з часом вона ущільниться.