Філатов прокоментував своє парі із Зеленським
Філатов прокоментував своє парі із Зеленським

Філатов прокоментував своє парі із Зеленським

В ефірі "5 каналу" в програмі "Інформаційний вечір" дніпровський міський голова Борис Філатов розповів, чому все ж таки побився об заклад із Зеленським.

"Міст на завершальній стадії ремонту.

Я радий, що це міст, який повністю реконструйований за рахунок місцевого бюджету і територіальної громади.

Взагалі мосту 51 рік і там ніхто нічого не робив і у мене була така ситуація, коли я мав або зробити і пожаліти, або зробити і теж пожаліти.

І я вирішив піти в це проект, тому що ми знаємо, що навіть у таких благополучних країнах, як Італія, міст в Геную просто "склався".

Тому ми прийняли це складне тяжке рішення.

Там були складнощі в процесі реалізації, але нам лишилося десь два місяці для фіналізації цього процесу.

І сьогодні Зеленський вирішив побитися зі мною об заклад, що якщо ми не завершимо міст, то я напишу заяву про відставку", – сказав чиновник.

На запитання ведучої Філатову, чи є це парі такою собі його піар-компанією перед місцевими виборами, міський голова Дніпра сказав: "Якщо говорити про дочасні місцеві вибори, то я вважаю, що із міських голів ніхто ці вибори не боїться, бо завдяки політиці децентралізації, що була проведена при Порошенку, дуже багато міських голів та лідерів територіальних громад отримали можливість перед своїми територіальними громадами те, що вони спроможні робити для людей хороші справи.

Тому я не боюсь дочасних виборів".

Філатов також сказав, що "підтримував політику Петра Порошенка щодо децентралізації, його зовнішньополітичну політику… І у нас накопичилося в Україні багато проблем, які без децентралізації ми б ніколи не змогли вирішити".

Детальніше дивіться у повному відео інтерв'ю:.

Источник материала
Поделиться сюжетом