Wizz Air у серпні скасує частину рейсів з Києва за 17 напрямами
Wizz Air у серпні скасує частину рейсів з Києва за 17 напрямами

Wizz Air у серпні скасує частину рейсів з Києва за 17 напрямами

17:09, 15 липня 2019.

Новини туризму.

28.

Загальний обсяг скорочених рейсів за напрямами складе 24 на тиждень.

Wizz Air в серпні скасує частину рейсів з Києва / фото УНІАН.

Wizz Air оголосив про скасування в серпні частини рейсів з Києва за 17 напрямами з операційних причин через затримки з поставкою літаків.

У заяві лоукостера зазначено, у зв'язку з цим з 3 по 20 серпня буде зменшена частота польотів з української столиці у Варшаву, Будапешт, Меммінген, Кельн, Біллунн, Берлін, Бремен, Франкфурт, Гамбург, Дортмунд, Ригу, Ганновер, Ларнаку, Краків, Відень, Братиславу та Копенгаген, передає avianews.

Загальний обсяг скорочених рейсів за вказаними напрямками складе 24 на тиждень.

Із пасажирами, які придбали квитки через сайт Wizz Air, чиї рейси скасовані, в авіакомпанії пообіцяли зв'язатися, поінформувати про зміни й запропонувати кілька опцій.

Серед них можливість безкоштовного перебронювання квитка на той самий маршрут, але іншу дату або зміну маршруту, повне повернення вартості квитка або отримання 120% від вартості квитка у вигляді кредиту для покупки квитків на інші рейси Wizz Air.

У заяві авіакомпанії також йдеться, що пасажирам, які оформили квитки через агентства, необхідно звернутися за місцем купівлі або ж зателефонувати на гарячу лінію Wizz Air в Україні, оскільки в авіакомпанії немає доступу до адрес електронної пошти або телефонами таких мандрівників для контакту з ними.

Список напрямків з Києва, частину рейсів з яким буде скасована (в дужках вказані дні, коли польоти будуть скорочені): Варшава (понеділок, п'ятниця); Будапешт (понеділок, п'ятниця); Меммінген (понеділок, п'ятниця); Кельн (понеділок, п'ятниця); Біллунн (вівторок); Берлін (середа, субота); Бремен (вівторок); Франкфурт (середа, субота); Гамбург (середа); Дортмунд (четвер); Рига (четвер); Ганновер (четвер); Ларнака (субота); Краків (неділя); Відень (вівторок, середа); Братислава (неділя); Копенгаген (неділя).

Маршрутна мережа Wizz Air з Києва включає 30 напрямів в країни Європи.

Провізні місткості на українських маршрутах лоукостера в 2019 році складуть близько 2,6 млн крісел.

Раніше УНІАН повідомляв, що авіаперевізник Wizz Air з 2 по 12 вересня перенесе свої рейси з аеропорту "Київ" ім.

Сікорського (Жуляни) в аеропорт "Бориспіль".

#авіакомпанія#Wizz Air#лоукостер#Wizz Air в Україніпогода у Києві.

Источник материала
Поделиться сюжетом