Погода знову обрушить свій гнів на українців: «пощади не чекайте»
Погода знову обрушить свій гнів на українців: «пощади не чекайте»

Погода знову обрушить свій гнів на українців: «пощади не чекайте»

Погода на початок тижня принесе в Україну дощі й вологість, які накриє більшу частину країни.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«15 липня у північних, більшості західних і центральних областей, вдень також місцями в південній частині короткочасні дощі, подекуди грози, у північних, Вінницькій, Хмельницькій та Чернівецькій областях місцями значні дощі; на решті території без опадів.

Вітер на Правобережжі переважно західний, на решті території східний, 5-10 м/с, під час гроз окремі пориви 15-20 м/с.», – йдеться в повідомленні.

Також синоптики розповіли, скільки градусів буде показувати термометр.

« Температура вночі 10-15°, на узбережжі морів до 18°; вдень у західних, північних та Вінницькій областях 19-24°, на решті території 25-28°; на високогір”ї Карпат вночі 6-11°, вдень 9-14°», – підкреслюється в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, що на Україну обрушився справжній погодний апокаліпсис, через який тисячі людей залишилися без електрики.

В результаті негоди, яка вчора застала зненацька Україну, через спрацювання системи захисту ліній електропередач залишилися знеструмленими 211 населених пунктів у 8 областях.

За словами рятувальників, без електроенергії в Івано-Франківській області – 70 населених пунктів, у Київській – 52, Чернігівській – 26, У Сумській – 23, Житомирській – 17, на Черкащині – 15, Кіровоградської -4 і Чернівецькій — 4.

За наявною інформацією, на території Івано-Франківської області через негоду пошкоджено покрівлі 30 будівель (18 житлових, господарських 3, 9 соціальної сфери), підтоплено 19 житлових будинків і 176 домогосподарств.

За станом на 29 червня, залишається підтопленими 8 житлових будинків і 64 домогосподарств.

Також в ДСНС повідомили, що «під роздачу» потрапила Вінницька область.

У Гайсинському районі негода пошкодила покрівлі ЗОШ № 4 р.

Гайсин та ЗОШ с.

Гунча Гайсинського району.

Додамо, руйнівна стихія продовжує бушувати в Іркутській області Росії.

Сильний паводок призвів до по-справжньому катастрофічних наслідків: в результаті повені вже 5 людей загинули і ще понад 500 звернулися за медичною допомогою, 112 з них були госпіталізовані.

У російському МНС повідомляють, що вода підтопила вже майже 4,2 тисячі житлових будинків, в яких проживають в загальній складності понад 10 тисяч осіб.

Повінь також торкнулося важливі федеральні дороги.

Також Politeka писала, що необоротна катастрофа знищить всю Європу.

Источник материала
Поделиться сюжетом