Бойко подякував українців, які проголосували за мир
Бойко подякував українців, які проголосували за мир

Бойко подякував українців, які проголосували за мир

Прес-служба "Опозиційної платформи - За життя".

Співголова партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко подякував українцям, які проголосували, сьогодні на позачергових парламентських виборах за мир.

Про це він заявив на брифінгу в неділю ввечері, 21 липня.

"Хочу сказати велике спасибі всім громадянам, всім виборцям, які прийшли і проголосували за мир, за те, щоб країна повернулася до спокійної, щасливою, людського життя – а саме так ми оцінюємо результати голосування", – сказав він.

Бойко також запевнив виборців, що країна зміниться на краще.

"Хочу сказати всім велике спасибі і запевнити всіх, хто сьогодні проголосували на виборчих дільницях, що країна зміниться.

Вона стане краще, вона повернеться на мирний шлях, країна повернеться до того, щоб піклуватися про людей, а не жити окремо якийсь своїм життям від своїх громадян.

І ми, друга за величиною політична сила, будемо запорукою того, що це відбудеться, і всі люди найближчим часом відчують полегшення….

Я переконаний, що це рух вперед, це розвиток, це рух до кращого життя", – додав Бойко.

Зазначимо, згідно з соціологічними опитуваннями, проведеним в Україні в день виборів, у Раду проходять політичні сили "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Європейська солідарність", "Батьківщина" і "Голос".

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны