У Львові 94-річна пенсіонерка чотири години «тероризувала» виборчу дільницю та їла бюлетені
У Львові 94-річна пенсіонерка чотири години «тероризувала» виборчу дільницю та їла бюлетені

У Львові 94-річна пенсіонерка чотири години «тероризувала» виборчу дільницю та їла бюлетені

17:52, 21 липня 2019.

Вибори 2019.

120.

У такий спосіб жінка доводила, що не хоче голосувати на дому, як нездатна самостійно пересуватися.

У Львові 94-річна жінка категорично відмовилася вкидати бюлетені до переносної скриньки і протягом близько чотирьох годин скандалила в приміщенні виборчої дільниці, намагаючись вкинути свої бюлетені до загальної скриньки, після чого порвала і почала їсти бюлетені.

Як повідомили УНІАН у Львівській організації Комітету виборців України, інцидент з жінкою похилого віку стався в ОВО № 115 на ДВК № 461982.

Як зазначається у повідомленні, майже одразу після відкриття на дільницю прийшла 94-річна жінка, яка внесена у список виборців, які не здатні самостійно пересуватися і повинні голосувати вдома.

Незважаючи на пояснення членів виборчої комісії, що вона повинна реалізувати свій вибір вдома, жінка у скандальній формі наполягала на тому, що хоче голосувати на дільниці.

Після тривалих суперечок виборча комісія за згоди наявних на дільниці спостерігачів проголосувала та вирішила надати жінці право проголосувати на дільниці.

Однак, після видачі бюлетенів та їх заповнення жінка не захотіла вкинути бюлетені у переносну скриньку, а лише у стаціонарні скриньки, які члени виборчої комісії були змушені захищати від агресивної жінки поважного віку.

«За допомогою працівників львівського комунального підприємства виборча комісія повідомила про інцидент дітям 94-річної жінки.

Доки діти жінки їхали на дільницю, 94-річна жінка-виборець заснула.

Після приїзду дітей скандал продовжився і тривав сумарно майже 4 години (приблизно до 13.00 год.).

Завершальний акорд обурення 94-річної жінки проявився в тому, що вона почала рвати та їсти свої бюлетені.

Залишки бюлетенів були складені в окремий пакет та будуть ідентифіковані дільничною виборчою комісією як зіпсовані», - повідомили у Львівській організації Комітету виборців України.

На львівській дільниці жінка відмовилася голосувати — вона порвала і з'їла свій бюлетень pic.

— Hromadske.

UA (@HromadskeUA) 21.

Juli 2019.

#Львів#вибори#Львівщинапогода у Львові.

Источник материала
Поделиться сюжетом