Вночі на пляжі під Полтавою покажуть уривок вистави за оповіданням Гоголя
Вночі на пляжі під Полтавою покажуть уривок вистави за оповіданням Гоголя

Вночі на пляжі під Полтавою покажуть уривок вистави за оповіданням Гоголя

26 липня пізно ввечері на одному з пляжів на річці Ворскла неподалік Полтави покажуть виставу-мініатюру "Утоплена" за мотивами оповідання Миколи Гоголя "Майська ніч або утоплена".

Про це повідомили на сторінці аматорського театру "Малафея" в соцмережі facebook.

Початок вистави о 21:30, тривалість близько 40 хвилин.

Прем'єра вистави "Утоплена" відбулася 13 липня на березі річки Псел неподалік села Хатки Шишацького району Полтавщини під час велопоходу на дачу Короленка.

Задумана як частина інтерактивної програми, "Утоплена" так вразила глядачів, що режисер вистави-мініатюри Людмила Вітенко оголосила про окремий показ для полтавців.

Для того, щоб дізнатися адресу та потрапити на виставу, обов'язково необхідна попередня реєстрація, адже кількість місць для глядачів обмежена.

Просимо взяти з собою ковдри або каремати, засоби від комарів та теплий одяг.

Не забудьте ліхтарики.

Вживання алкогольних напоїв та їжі під час вистави - заборонено.

Показ вистави тільки для дорослих", - попереджають на сторінці заходу в соцмережі.Оплату за перегляд вистави організатори не встановлюють.

Утім, окремо зазначають, що будуть дуже вдячні за благодійні внески в довільному розмірі.Точну кількість місць не повідомляють, але відомо, що у п'ятницю, за тиждень до вистави, на її перегляд зареєструвалися понад 120 глядачів.

На фестивалі "Полтавська галушка" театр "Малафея" показав уривок із "Лісової пісні".

Источник материала
Поделиться сюжетом