"Укроборонпром" шукає аудиторів майже за 33 мільйони гривень
"Укроборонпром" шукає аудиторів майже за 33 мільйони гривень

"Укроборонпром" шукає аудиторів майже за 33 мільйони гривень

14:29, 23 липня 2019.

Фінанси.

Остаточний термін проведення аудиту – 10 квітня 2021 року.

Аукціон на проведення аудиту проводитиметься з пониженням ціни / фото УНІАН.

Державний концерн "Укроборонпром" оголосив тендер на надання послуг незалежного аудиту своєї діяльності, а також своїх підприємств із залученням міжнародних експертів з очікуваною вартістю 32,5 мільйона гривень.

Як сказано у відповідному оголошенні на порталі публічних закупівель "Прозорро", аукціон з визначення переможця тендеру відбудеться 26 вересня 2019 року.

Сам аукціон буде проводитися з пониженням ціни – мінімальний крок становить 325 тисяч гривень.

"Учасник зобов'язується надати послуги з аудиту згідно з міжнародними стандартами аудиту консолідованої/комбінованої фінансової звітності замовника і підприємств, складеної за станом на та за роки, що закінчуються 31 грудня 2018 року і 31 грудня 2019 року згідно з міжнародними стандартами фінансової звітності", - сказано в тендерній документації.

Остаточний термін проведення аудиту - 10 квітня 2021 року.

Як повідомляв УНІАН, наприкінці травня Кабінет міністрів виділив "Укроборонпрому" 32 мільйони гривень на поворотній основі, щоб держконцерн провів фінансовий аудит своєї діяльності.

Довідка УНІАН.

Державний концерн "Укроборонпром" створений у 2010 році з метою забезпечення ефективного функціонування та управління суб'єктами господарювання державного сектору економіки, які здійснюють господарську діяльність у сфері розроблення, виготовлення, реалізації, ремонту, модернізації та утилізації озброєння, військової та спеціальної техніки та боєприпасів і беруть участь у військово-технічному співробітництві.

До складу концерну входять понад сотня підприємств ОПК України.

#Укроборонпром#аудиторські послуги.

Источник материала
Поделиться сюжетом