Шоколадна мрія: 20 варіантів оригінального оформлення тортів

main image main image

Шоколадна мрія: 20 варіантів оригінального оформлення тортів

Зачасту торти оцінюють не за смаком, а по оформленню.

Особливо, якщо вони шоколадні.

Цей матеріал добре піддається для створення складних візерунів та форм.

Часто в магазинах можна побачити торти, прикрашені тонкою ажурною в'яззю.

Вона виглядає повітряною та крихкою.

На перший погляд здається, що її неможливо повторити.

Насправді прикраси з шоколаду зробити нескладно.

Можна використовувати різний шоколад - білий, молочний, чорний.

Головне, щоб в ньому не було ні фруктів, ні горіхів.

Можна використовувати різний шоколад - білий, молочний, чорний.

Головне, щоб в ньому не було ні фруктів, ні горіхів.

Навіть найпростіший візерунок з шоколаду буде виглядати оригінально.

Художник-кондитер Леслі Віджил декорує торти кремовими візерунками, схожими на орнаментовану вишивку.

Щоб досягти потрібного ефекту, крем викладає акуратними стібками.

В оформленні більшості десертів Віджил переважають мексиканські народні мотиви.

Однак інколи у своїх роботах кондитер комбінує орнаменти, традиційні для вишивки інших народів.