Зачасту торти оцінюють не за смаком, а по оформленню.
Особливо, якщо вони шоколадні.
Цей матеріал добре піддається для створення складних візерунів та форм.
Часто в магазинах можна побачити торти, прикрашені тонкою ажурною в'яззю.
Вона виглядає повітряною та крихкою.
На перший погляд здається, що її неможливо повторити.
Насправді прикраси з шоколаду зробити нескладно.
Можна використовувати різний шоколад - білий, молочний, чорний.
Головне, щоб в ньому не було ні фруктів, ні горіхів.
Навіть найпростіший візерунок з шоколаду буде виглядати оригінально.
Художник-кондитер Леслі Віджил декорує торти кремовими візерунками, схожими на орнаментовану вишивку.
Щоб досягти потрібного ефекту, крем викладає акуратними стібками.
В оформленні більшості десертів Віджил переважають мексиканські народні мотиви.
Однак інколи у своїх роботах кондитер комбінує орнаменти, традиційні для вишивки інших народів.