Новини компаній: KSG Agro встановив нову станцію сепарування на свинокомплексі
Новини компаній: KSG Agro встановив нову станцію сепарування на свинокомплексі

Новини компаній: KSG Agro встановив нову станцію сепарування на свинокомплексі

Про це повідомила прес-служба холдингу.

Її потужність склала 70 м3 гною на годину, що дозволяє переробляти до 420 тис.

м гною на рік.

Переробка гною здійснюється на тверду і рідку фракції.

«Якщо раніше гній вивозився і вносився на поля в непідготовленому вигляді, що вимагало великих витрат ресурсів, то, після запуску нової станції сепарування, підприємство має можливість управляти процесом та оптимізувати технологію внесення цього органічного добрива — розповідає генеральний директор ТОВ «Рантьє» Олег Вакулюк, — Тверда фракція вивозиться на поля, де її внесення менш працемістке та більш ефективне.

Очищені від твердої фракції прояснені стоки - рідка фракція- перекачується на біоспоруди, де після біологічної очистки (терміном до півроку) можуть використовуватися для зрошення полів».

Як повідомив Олег Вакулюк, для роботи станції сепарування було придбано обладнання виробництва компанії CRI-MAN (Італія) вартістю 2,1 млн.

При цьому загальний обсяг інвестицій в об'єкт склав 5,5 млн.

За словами гендиректора підприємства, введена станція дозволить поліпшити стан навколишнього середовища в місці розташування свинокомплексу, а рослинницькі господарства агрохолдингу зможуть поліпшити врожайність сільгоспкультур після внесення переробленого гною.

KSG Agro — один з провідних агрохолдингів України, європейська інноваційна група компаній, яка працює за принципом вертикальної інтеграції.

Акції холдингу включені до лістингу Варшавської фондової біржі.

KSG Agro входить до складу Європейської бізнес-асоціації (EBA).

Основною діяльністю компанії є обробка землі та виробництво сільськогосподарських культур, а також виробництво свинини.

Починаючи з вересня 2014 року, KSG Аgro реалізує нову стратегію розвитку, згідно з якою компанія розвиває найбільш перспективні проекти, в першу чергу свинарство, а також рослинництво.

Источник материала
Поделиться сюжетом