Спецоперація силовиків: "вбиті" під Києвом на замовлення мати й донька виявились живими
Спецоперація силовиків: "вбиті" під Києвом на замовлення мати й донька виявились живими

Спецоперація силовиків: "вбиті" під Києвом на замовлення мати й донька виявились живими

Зникнення 53-річної Надії Головач із її 31-річною донькою Юлією Зайковською дорогою з Броварів до Києва та повідомлення про їхнє вбивство виявилось інсценуванням.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Колишній чоловік потерпілої, з якою у нього тривають судові спори щодо поділу майна після розлучення, переслідуючи корисну мету, усвідомлюючи неминучість судового рішення на користь колишньої дружини та її доньки, діючи в змові з уже своєю третьою дружиною, замовив та проплатив вбивство потерпілої та її доньки, скориставшись для цього послугами раніше судимого за умисні вбивства.

Життя двох осіб замовники оцінили у 50 тис.

доларів", - зазначив він.

Також Нєбитов розповів, що працівники СБУ, поліції та прокуратури Київської області провели спецоперацію, під час якої вийшли на групу замовників злочину, а самі жінки залишились живими.

Наразі четверо підозрюваних в організації замовного вбивства затримані, у їхніх помешкання провели обшуки, під час яких виявили та вилучили сім-картки операторів мобільного зв’язку та мобільні телефони, банківські картки, частину грошових коштів, якими розраховувалися за вчинення замовного вбивства.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.

1 ст.

14, п.

11 ч.

2 ст.

115 КК України, готуються повідомлення про підозру, клопотання про обрання запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою, а також клопотання про проведення обшуків та про призначення судових експертиз щодо вилучених речей і документів.

Источник материала
Поделиться сюжетом