Експерт: "Шахтар" не буде платити Коноплянці 3 млн. євро на рік
Експерт: "Шахтар" не буде платити Коноплянці 3 млн. євро на рік

Експерт: "Шахтар" не буде платити Коноплянці 3 млн. євро на рік

Головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков написав про зірваний трансфер Євгена Коноплянки в "Бешикташ" і подальші перспективи гравця.

Повідомляє Футбол газета.

"За мотивами турецько-маскувальною замітки на Динамоманії по хвилюючому всіх Коноплянці, який цілком може втратити ігрову практику як клас.

Якщо правда, що заковика виключно в його небажанні йти на зменшення зарплати, то співчувати йому немає в чому - співчувати варто тільки збірій України, яка і так мала цю проблему, а тепер буде розсьорбувати її ще активніше - замінити людину рівня Конолянкі ще піди зважся, та й чи варто воно того.

Але що з клубами? Якщо інформація про 3 млн євро в рік вірна, то в Україні місця для Коноплянки-гравця немає навіть в Шахтарі, там свої виконавці.

Зеніт потягнув би, але тут питання до Коноплянки - він готовий розпрощатися зі збірною і повісити на себе ярлик? Раптовий і конкретний інтерес з боку БУДЬ-ЯКОГО західноєвропейського клубу, як ви розумієте, практично виключений.

І куди накажете податися? Я не знаю.

Вимовляти фрази типу "А ну їх, ті бабки, треба в футбол грати!" - доля тих, хто ніколи не заробляв собі на життя або, навпаки, вже забув про це через достаток, але я на щастя не той і на жаль не цей.

Вирішувати самому Жені, і я бажаю йому всілякої удачі, а також трохи менше домислів.

Чи не час самому сказати пару слів, а хоч і під візит в збірну країни? Або ця справа на мазі, просто тиші просить, а, Коноп?))) Добре б!.

Удачі, лівий ти наш, - написав Франков в своєму телеграм-каналі.

Источник материала
Поделиться сюжетом