В Уряді наказали терміново провести аудит роботи Кличка
В Уряді наказали терміново провести аудит роботи Кличка

В Уряді наказали терміново провести аудит роботи Кличка

Глава Уряду України Олексій Гончарук розпорядився провести аудит діяльності Київської міської державної адміністрації та окремих столичних райдержадміністрацій.

Відповідне рішення підкріплене підписом прем'єр-міністра.

Він доручив міністрам та керівникам інших центральних органів виконавчої влади до 18 вересня цього року підготувати і подати кандидатури для включення до робочої групи з питань проведення відповідної перевірки.

Від 25 вересня до 8 жовтня доручено провести такий аудит і надати висновки.

Міському очільнику Віталію Кличку доручено забезпечити необхідні умови для такої перевірки міністру Дмитру Дубілету, першому заступнику міністра Кабінету міністрів Володимиру Бондаренку, главі СБУ Івану Баканову та генеральному прокурору Руслану Рябошапці.

Раніше народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Ткаченко звернувся до прем'єра Гончарука з проханням провести аудит роботи мера Києва Віталія Кличка та КМДА.

Також депутат звернувся до столичної влади, заявивши, що якщо їм "немає чого приховувати, то не треба нервувати, аудит тільки доведе вашу безвинність".

Згодом пресслужба мера Києва повідомила, що Кличко звернувся до Державної аудиторської служби для проведення фінансового аудиту діяльності структур КМДА, комунальних підприємств та інших підрозділів.

Источник материала
Поделиться сюжетом