У Верховній Раді відкрилося ранкове засідання
У Верховній Раді відкрилося ранкове засідання

У Верховній Раді відкрилося ранкове засідання

Спікер парламенту Дмитро Разумков.

Верховная Рада.

Спікер парламенту Дмитро Разумков відкрив ранкове пленарне засідання Верховної Ради.

Онлайн-трансляцію веде телеканал "112 Україна".

Як повідомляося, у першу чергу Рада сьогодні має намір розглянути проект постанови, яким пропонується скасувати голосування за законопроект про імпічмент (подала група народних депутатів з фракції "Європейська солідарність").

Потім у плані роботи чотири законопроекти у другому читанні - про справи, які розглядатиме Вищий антикорупційний суд одразу після запуску; про декриміналізацію фіктивного підприємництва; євроінтеграційний законопроект щодо радіаційної безпеки; законопроект про заміну ліцензування видів діяльності у сфері телекомунікації на повідомлення про початок діяльності.

Народні депутати мають намір запланувати на 6 листопада парламентські слухання на тему: "Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення", а на 27 листопада - на тему: "Пріоритети екологічної політики Парламенту на наступні 5 років".

На розгляді у парламенту дві ратифікації - із Швейцарією про внесення змін до Конвенції про уникнення оподаткування та з Туреччиною про зміни до аналогічної угоди.

У другій половині дня депутати працюватимуть у комітетах, фракціях і групах.

Источник материала
Поделиться сюжетом