Повітряний шпагат Різатдінової та народне диско Остапчука: як минув п'ятий ефір "Танців з зірками"
Повітряний шпагат Різатдінової та народне диско Остапчука: як минув п'ятий ефір "Танців з зірками"

Повітряний шпагат Різатдінової та народне диско Остапчука: як минув п'ятий ефір "Танців з зірками"

Щойно на каналі "1+1" відбувся п'ятий прямий ефір оновленого третього сезону проєкту "Танці з зірками".

Так, честь відкривати сьогоднійшній ефір випала парі Даніеля Салема та Юлії Сахневич, які присвятили свій чуттєвий віденський вальс розлуці з близькими.

У своєму відеощоденнику ведучий "Одруження наосліп" розповів, як в юному віці був у точці бойових дій у Лівані.

Одного разу, коли він розмовляв телефоном зі своєю майбутньою дружиною, яка залишилася в Одесі, пролунав сильний вибух, і зв'язок перервався.

Дівчина цілий місяць вважала, що Салем загинув, поки він не повернувся до України і не розшукав кохану, з якою згодом одружився і наразі виховує донечку.

Своїм зворушливим виступом під пісню Rag'n'bone Skin пара неабияк вразила суддів, які поставили їм високі бали, завдяки яким вони стали лідерами сьогоднішнього ефіру.

А от на відміну від ніжного Салема Володимир Остапчук запалив паркет так званим народним диско, назвавши переломним періодом конкурс "Євробачення-2017", коли його запросили стати ведучим.

Енергійний виступ, який шоумен виконав під хіт Верки Сердючки Ziben Ziben та супроводив танцями на столі, чи не вперше високо оцінили і судді.

"Володю, я дивлюся ви останнім часом надаєте перевагу танцям на столі, хоча після цього виступу я гадаю, що у вас буде чимало пропозицій", - зауважила Катерина Кухар.

А от проникливий контемп від одних із фаворитів Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара не всі судді оцінили позитивно.

Також своєю позицією поступилися і лідери попередніх ефірів Ганна Різатдінова та Олександр Прохоров, які сьогодні виконали ф'южн, присвячений олімпійським іграм, коли гімнастка стала чемпіонкою.

Під час свого виступу під пісню Кеті Перрі Rise Ганна продемонструвала неабияку розтяжку та шпагати, а також вразила гімнастичними трюками у повітрі.

Також викликали неабиякі емоції своїм номером Ксенія Мішина та Женя Кот, які сьогодні відійшли від звичного амплуа і станцювали хіп-хоп під проникливий трек MONATIK "Моим".

Однак на відміну Влада Ями, який поставив парі найвищий бал, танець пари не оцінив Франциско Гомес.

"Мені здається, що ми з Владом дивилися різні виступи.

Цей стиль вам не вдався.

Музики майже не було, вона вас оголювала і ніби приставляла до вас збільшувальне скло.

Це було не найліпше, що я від вас бачив", - прокоментував хіп-хоп Франциско.

Черговою появою у прямому ефірі вразила популярна співачка Оля Полякова, яка сьогодні вирішила особисто підтримати свого колегу за стрічкою "Свінгери" Михайла Кукуюка, який доречі присвятив ча-чу своїй участі у проєкті.

Саме цю подію актор вважає переломною у житті.

Проте цікаво, що попри те, що за оцінками суддів Михайло та Єлизавета майже завжди розташовуються внизу турнірної таблиці, глядачі вкотре рятують своїх улюбленців і таким чином пара потрапляє у десятку найкращих у цьому сезоні.

Так за підсумками п'ятого прямого ефіру до трійки лідерів увійшли такі пари: Даніель Салем та Юлія Сахнвич – 28 балів; Володимир Остапчук та Ілона Гвоздьова – 27 балів, та Людмила Барбір з Дмитром Жуком, які виконали зворушливий фокстрот, також отримали 27 балів.

А от неочікувано покинули шоу цієї неділі Maruv та Джей, які виконували стріп під пісню виконавиці.

Варто відзначити, що наступний прямий ефір "Танців з зірками" відбудеться у неділю, 29 вересня, о 21:00 на каналі "1+1".

Источник материала
Поделиться сюжетом