Сбербанк не зміг запропонувати банкрутство «Одеського короваю»
Сбербанк не зміг запропонувати банкрутство «Одеського короваю»

Сбербанк не зміг запропонувати банкрутство «Одеського короваю»

Про це повідомляє finbalance.

​Суд апеляційної інстанції констатував, що згідно з фінзвітністю боржника, на 31.03.2019 його зобов’язання становили 2,02 млрд грн, а загальна вартість наявних необоротних та оборотних активів — 4,4 млн грн.

Суд зауважив, що частина кредиторської заборгованості ПАТ «Одеський коровай» є безспірною, підтверджена в тому числі, відповідними судовими рішеннями, що набрали законної сили, та постановами органів ДВС про відкриття виконавчих проваджень.

Зокрема, непогашена заборгованість у зведених виконавчих провадженнях ВП №54818567 та ВП № 56039745, за даними боржника, становить понад 650 млн грн.

У рамках справи про банкрутство ПАТ «Одеський коровай»(відкритої за ініціативи самої ж компанії після відповідного рішення зборів акціонерів) про свої кредиторські вимоги заявили в т.

Сбербанк (1 млрд грн), ТОВ «Лео 2002» (770,1 млн грн), ТОВ «Профі Трейдінг» (503,9 млн грн), ТОВ «Конкордія Альянс Трейд» (249,6 млн грн).

ПАТ «Одеський коровай» пов’язане з «Лауффер Груп» Олександра Лєщінського — одним з найбільших агропереробників в Україні (спеціалізується на виготовленні борошна, хлібобулочних виробів, масложирових продуктів, консервної та іншої продукції).

Источник материала
Поделиться сюжетом