Медведчук: У Зеленського немає ніяких зрушень ані в розв'язанні конфлікту на Донбасі, ані в питаннях економіки
Медведчук: У Зеленського немає ніяких зрушень ані в розв'язанні конфлікту на Донбасі, ані в питаннях економіки

Медведчук: У Зеленського немає ніяких зрушень ані в розв'язанні конфлікту на Донбасі, ані в питаннях економіки

Голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя", народний депутат Віктор Медведчук в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив свою думку щодо падіння рейтингу президента України Володимира Зеленського та його політики в питанні миру і припинення бойових дій на Донбасі.

"По-перше, безумовно, так, рейтинги будуть знижуватися.

І для того щоб вони не знижувалися, владі треба починати діяти, потрібно робити конкретні кроки, спрямовані в інтересах людей.

Я вважаю, що головним, визначальним питанням, чому сталося це зниження, є те, що люди починають прозрівати в питанні того, наскільки пан Зеленський збирається і наскільки він здатний припинити бойові дії і встановити мир на Донбасі.

Я думаю, що це головний критерій.

Я так вважаю.

Тому що 80% громадян України хочуть миру і висловлюють цю позицію протягом всіх останніх років.

І ці очікування, які було закладено через довіру, отриману і паном Зеленським, і його партією на виборах, і на президентських, і на парламентських, ці очікування зараз, як завищені, починають танути", - зазначив нардеп.

Медведчук також висловив думку, що якщо президент не зробить конкретних кроків щодо припинення бойових дій, то падіння рейтингу триватиме, позаяк українці не бачать ніяких зрушень у головних наразі питаннях.

"І якщо пан Зеленський продовжить політику неробства, як я її називаю, і політику пояснень, чому він нічого не робить у питанні миру і припинення бойових дій, то я думаю, що тут будуть й інші темпи падіння його рейтингу.

Це найголовніше питання.

А безумовно, в усьому іншому ваша правда, тому що немає ніяких зрушень в жодному питанні.

І коли ми сьогодні бачимо програму уряду, коли ми бачимо той бюджет, який почав іти шляхом його затвердження, його затверджено в першому читанні, ми розуміємо, що нічого хорошого в плані додавання або підтвердження, або утримання авторитету панові Зеленському і його команді подальші кроки в питаннях економіки, у питаннях соціальної галузі не принесуть", - резюмував Медведчук.

Раніше експерт в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив думку, що рейтинг Зеленського падає, тому що люди втомилися чекати виконання передвиборних обіцянок.

Источник материала
Поделиться сюжетом