Волошин: Краще б на годині запитань до уряду дали слово відразу Соросу
Волошин: Краще б на годині запитань до уряду дали слово відразу Соросу

Волошин: Краще б на годині запитань до уряду дали слово відразу Соросу

Олег Волошин.

Прес-служба "Опозиційної платформи - За життя".

Краще б на годині запитань до уряду дали слово відразу Джорджу Соросу, оскільки більшість законів монобільшість "Слуги народу" створює під зовнішнім управлінням.

Таку думку під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради висловив народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Олег Волошин.

Політик зазначив, що брати участь у дискусіях та обговореннях законопроектів у Верховній Раді цього скликання досить важко, оскільки "монобільшість, майже всі, 90% законопроектів розглядають за скороченою процедурою".

Волошин вважає, що запланована година запитань до уряду – це дуже невеликий час для діалогу з Кабміном, а питань до міністрів накопичилося чимало.

"Питань, звичайно, дуже багато накопичилося, у моїх колег особливо, але у мене на відміну від багатьох моїх колег по фракції "Опозиційна платформа – За життя", коли у мене була рідкісна можливість виступити з трибуни, я сказав, що за великим рахунком і нас, депутатів та громадян України з усього, що можна було б почути в цьому залі від влади, краще всього було б, якби прийшов особисто пан Джордж Сорос або хтось із його представників і просто розповів, куди вони власне рухають країну", - вважає він.

Волошин сумнівається, що нинішній Кабмін "здатний був всі ці законопроекти (подані у ВР і прийняті, - ред.) підготувати за такий короткий час".

"Ні, це було зовнішнє джерело.

І я впевнений, що джерело цих законопроектів взагалі знаходиться не в Україні", - переконаний політик.

Источник материала
Поделиться сюжетом