В Україні відбудеться перший Iзраїльський інноваційний тиждень
В Україні відбудеться перший Iзраїльський інноваційний тиждень

В Україні відбудеться перший Iзраїльський інноваційний тиждень

10:00, 29 жовтня 2019.

Різне.

10.

Лідери tech-індустрії Ізраїлю відвідають Київ наприкінці жовтня.

Ізраїльський інноваційний тиждень в Україні (Israeli Innovation Week in Ukraine, IIWU) збере понад 600 топ-менеджерів, ІТ-підприємців, представників держав, стартапів, інвесторів й бізнес-ангелів.

Це буде перший тиждень ділових подій в Україні, присвячений ізраїльсько-українським технологіям та інноваціям.

IIWU відбудеться з 29 по 31 жовтня 2019 року.

За словами співзасновника проєкту та керівного партнера UNIT.

City Дмитра Єрьоміна, ключові цілі серії заходів — це презентація української стартап-екосистеми ізраїльським партнерам, популяризація технологічних продуктів й послуг з обох країн, а також початок подальшого двостороннього співробітництва з потенційними клієнтами та сприяння стратегічній співпраці між урядами і бізнесом.

Програма заходу складатиметься із доповідей та панельних дискусій, нетворкінгу, виставкових зон, B2B-зустрічей та tech-туру по Києва.

Родзинкою тижня стане масштабна технологічна конференція Ukrainian Israeli Innovation Summit (UIIS), яка пройде в інноваційному парку UNIT.

На сьогодні свою участь підтвердили драйвери ізраїльського технологічного сектору — Джон Медвед, засновник найбільшої у світі краудфандинговой платформи для інвесторів (лише за один день проведення свого заходу у лютому цього року залучив $1 млрд на проєкти фонду), Амір Рапапорт, один з провідних ізраїльських експертів в області глобальних кібернетичних тенденцій, високих технологій й оборонної промисловості, засновник найбільшої конференції з кібербезпеки Cybertech Israel та Ігор Рябенький, серійний підприємець та бізнес-ангел, який профінансував понад 150 інвестиційних проектів по всьому світу.

«Ми дуже раді, що минулорічний Україна-Ізраїльський Саміт приносить свої результати: все більше ізраїльських компаній включають України в свою бізнес-адженду, ключові гравці технологічної екосистеми Ізраїлю знову приїжджають в Україну, а сам захід перетворюється на повноцінну платформу для налагодження бізнес-партнерств між нашими країнами», — каже Олена Новгородська, СЕО та засновниця Global Israeli Initiative, засновниця та продюсерка Ізраїльського тижня інновацій.

Заходи організовані Global Israeli Initiative та UNIT.

City за підтримки Посольства Ізраїлю в Україні та Посольства України в Державі Ізраїль.

Співорганізатор заходу — інвестиційна платформа JS Capital.

Захід на Facebook: http://bit.

Для додаткової інформації та акредитації, будь-ласка, пишіть Дену Смирнову: ds@unit.

Про GII.

Global Israeli Initiative (GII) – це міжнародна платформа, яка допомагає ізраїльським й українським технологічним компаніям створювати ефективні бізнес-зв'язки, налагоджувати співпрацю, знаходити нові бізнес-можливості.

У нашому фокусі – міжнародні заходи, колаборації з урядовими установами, корпоративні та приватні бізнес-тури, освітні ініціативи, бізнес-консалтинг, робота з інвесторами.

Контакти для ЗМІ:.

Данута Писаренко.

Chief Marketing Officer.

e-mail: dp@gii.

Про UNIT.

City – перший інноваційний парк в Україні.

Місце, де створюється екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу в сфері високих технологій й креативних індустрій.

Мета парку – стати центром інновацій та точкою входу в Україну для інвесторів, партнерів та нових технологій з усього світу.

Місцем, де концентрація компаній, стартапів, окремих фахівців, дослідницьких лабораторій дає умови для того, щоб бізнеси в межах парку зростали швидше, ніж поза ним.

Резиденти UNIT.

City отримують тут: зустрічі з інвесторами, консультації, доступ до акселеративних і менторських програм, можливості для створення прототипів продуктів у лабораторіях, налагоджену інфраструктуру для роботи і життя.

Головний інвестор – Василь Хмельницький, засновник інвестиційної групи UFuture.

Контакти для ЗМІ:.

Ден Смирнов, менеджер з комунікацій UNIT.

e-mail: ds@unit.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны