Депп погодився на умови Герд надати суду дані про лікування своїх залежностей
Депп погодився на умови Герд надати суду дані про лікування своїх залежностей

Депп погодився на умови Герд надати суду дані про лікування своїх залежностей

Голлівудський актор Джонні Депп, який нещодавно показав фото після нападу на нього колишньої дружини Ембер Герд, ніяк не може завершити судовий процес щодо домашнього насильства, у якому вона його звинуватила.

Так, за повідомленням видання Deadline, наразі 56-річна зірка "Піратів Карибського моря" погодився на вимоги ексдружини надати суду до 15 листопада дані про своє лікування від алкогольної та наркотичної залежностей.

"Депп не може заперечувати істину тверджень Герд, що він ображав її і застосовував до неї насильство, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, а потім безтурботно відмовлятися надавати докази, що підтверджують або заперечують це", - висловився адвокат Ембер.

Представник Джонні, своєю чергою, також прокоментували вимоги Герд.

"Хай Ембер Герд перестане прикидатися, і відчайдушно намагатися довести свою брехню.

Якщо вона захоче це зробити, то нехай перестане тікати від своїх свідчень", - заявив адвокат, зазначаючи, що команда акторки обрала тактику, суть якої в тому, щоб очорнити жертву за допомогою різних PR-інсинуацій.

У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві.

Акторка неодноразово показувала фото після побиття та заявляла про насилля з боку чоловіка.

Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію та стверджує, що Ембер ніколи не бив та звинувачує її у наклепі.

Навіть найкращі друзі Герд неочікувано стали на бік Джонні Деппа у справі про побиття.

А нещодавно актор зумів відстояти свої права й отримав першу перемогу у справі проти ексдружини на 50 мільйонів доларів.

Источник материала
Поделиться сюжетом