Столична поліція розшукує двох педофілів, що чіплялися до дівчаток
Столична поліція розшукує двох педофілів, що чіплялися до дівчаток

Столична поліція розшукує двох педофілів, що чіплялися до дівчаток

У Києві правоохоронці розслідують обставини вчинення сексуальних злочинів відносно двох малолітніх дітей.

«До Подільського управління поліції від жінки надійшло повідомлення про те, що у під'їзді будинку на вулиці Червонопільській невідомий чіплявся до 10-річній доньки та торкався її тіла.

Дівчинці вдалося вирватися із рук зловмисника, який після цього втік», - розповіли в поліції.

За словами заявниці, незнайомець худорлявої тіло будови, зростом приблизно 150 см з коротким темним волоссям та навушниками на голові, був одягнутий у темно-синю кофту з капюшоном, темно-сині джинси, білі кросівки.

Особлива прикмета – не вимовляє звук «р».

Також до Дарницького управління поліції звернулася місцева мешканка із повідомленням про те, що в арці будинку на вулиці Драгоманова невідомий оголив статевий орган, чим вчинив розпусні дії відносно її 11-річної доньки.

Для відпрацювання цих повідомлень на адреси виїжджали слідчо-оперативні групи, патрульні поліцейські, працівники ювенальної превенції.

Зібрані відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали два кримінальних провадження: за ч.

4 ст.

153 (Сексуальне насильство) та за ч.

2 ст.

156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють особи причетних до вказаних злочинів, аби у подальшому притягнути їх до кримінальної відповідальності.

Зокрема поліцейські встановили, що правопорушник, скориставшись відсутністю сторонніх осіб, у присутності 6-річної дитини оголив свій статевий орган та намагався вчинити розпусні дії.

Хлопчик відштовхнув незнайомця та вибіг у коридор.

Також до поліції звернулись батьки учня іншої школи із заявою про те, що того ж дня при аналогічних обставинах невідомий намагався вчинити розпусні дії по відношенню до їх 8-річного сина.

Згодом молодику було повідомлено про підозру і обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Источник материала
Поделиться сюжетом