"Адідас" перевернув догори ногами прапор збірної Росії
"Адідас" перевернув догори ногами прапор збірної Росії

"Адідас" перевернув догори ногами прапор збірної Росії

Збірній Росії не щастить з новою формою.

Російський футбольний союз офіційно підтвердив, що збірна Росії закінчить відбірковий турнір Євро-2020 в формі зразка Кубка світу, в якій провела всі попередні матчі.

Про це пише "sports.

ru"Дві що залишилися гри - вдома з Бельгією і в гостях у Сан-Марино - повинні були стати масштабною презентацією нового комплекту, підготовленого для Євро-2020, але замість цього в розпалі суперечка РФС і adidas.

Форму збірної Росії офіційно представили 7 листопада - однієї з перших в лінійці adidas.

Аудиторію відразу збентежили деталі, в першу чергу рукава з перевернутим прапором Росії (або сербським - як подивитися).Вже тоді з'явилася інформація про невдоволення всередині самої збірної і бажання РФС домогтися доопрацювання комплекту.

Ускладнили ситуацію і форми інших збірних, які працюють з adidas, в тій же стилістиці.Наприклад, у Німеччині - правильний порядок від чорного до жовтого, що співпадає з прапором.

Рукава колумбійської футболки для Кубка Америки-2020 теж виконані відповідно з державною символікою, врахована навіть товщина жовтої смуги: вона в два рази ширша від синьої і червоної, як і на прапорі.І тільки у Росії прапор саме перевернуто.

Україна випереджає "балакучих чемпіонів" на 15 позиційВ червні стався скандал у Парижі.

Під час відбірного матчу між збірними Франції й Албанії французи виконали гімн Андорри замість гімну Албанії а згодом диктор попросив вибачення в збірної Вірменії.

Источник материала
Поделиться сюжетом