Кума Путіна зібралася балотуватися в президенти України
Кума Путіна зібралася балотуватися в президенти України

Кума Путіна зібралася балотуватися в президенти України

Оксана Марченко, телеведуча і дружина політика Віктора Медведчука, який є кумом президента РФ Володимира Путіна, планує балотуватися на майбутніх президентських виборах в Україні на пост глави держави.

До такого рішення Марченко привела думка, що вона знаходиться під спостереженням Служби безпеки України.

Журналістка грунтує свої підозри на публікацію в ЗМІ матеріалу про незаконне стеження спецслужб за опозиціонерами, в тому числі й за нею особисто."Це до якого розквіту демократії дожили! Але у мене є низка питань: чому за жодною дружиною опозиціонерів, крім мене, не стежили (що за недоробка) і що там закреслено? Висувайте версії", - написала дружина голови політради партії "Опозиційна платформа - За життя".

Як зазначила речниця СБУ Олена Гітлянська на своїй Facebook-сторінці пізно ввечері 12 листопада, "план керівництва СБУ щодо стеження за народними депутатами фракції "ОПЗЖ", який оприлюднив один із ЗМІ, є цілковитим фейком."Цей фейк був настільки бездарно зроблений, що в СБУ навіть не стали на нього реагувати", - додала вона.

Прокуратура міста Києва вимагає повернути територіальній громаді земельну ділянку на Трухановому острові, на якій розташувалася база охоронців кума президента Росії Віктора Медведчука.

Источник материала
Поделиться сюжетом