Новини компаній: AGCO проведе низку кадрових змін
Новини компаній: AGCO проведе низку кадрових змін

Новини компаній: AGCO проведе низку кадрових змін

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Так, Петер-Йозеф Пафф (65 років), віце-президент, бренд-директор Fendt і голова управління AGCO/Fendt, і Міхаель Гшвендер (63 роки), віце-президент і фінансовий директор, підуть у відставку з посад керівників директорів AGCO GmbH Marktoberdorf в наприкінці грудня 2019 року.

«Наступником генерального директора Fendt Петера-Йозефа Пафф, який є генеральним директором Fendt з 2009 року і виходить на пенсію, стане Крістоф Греблінгхофф (53 роки), п'ять років пропрацював в AGCO International GmbH в Нойхаузене, Швейцарія, в якості віце-президента з управління дистрибуцією , він відповідає за розвиток дилерської мережі в Європі і на Близькому Сході (EME)», ― повідомили в компанії.

Також повідомляється, що в 2020 році Крістоф Греблінгхофф відповідатиме за стратегічний і операційний бізнес Fendt для регіону EME (Європа, Близький Схід), а також за виробничі майданчики компанії AGCO на території Німеччини.

Інгрід Буссегер-Мартін (48 років), яка останнім часом працювала директором з контролінгу на фірмі Fendt, змінила довгострокового фінансового директора Міхаеля Гшвендера.

Інгрід Буссегер-Мартін відповідатиме за відділи фінансів та інформаційних технологій з 1 січня 2020 року.

Також уточнюється, що віце-президент і генеральний директор відділу з досліджень і розробок, закупівель і обслуговування клієнтів Геріберт Райтер і віце-президент і генеральний директор з виробництва Еккехарт Глезер залишаються в керівництві AGCO/Fendt.

Голова, президент і генеральний директор корпорації AGCO Мартін Х.

Ріхенхаген зазначив, що за останні 10 років Петер-Йозеф Пафф разом зі своєю командою вивів високотехнологічний бренд Fendt на нову висоту.

«Завдяки стратегії Fendt 2020 і сміливим планам зростання, фірма Fendt домоглася прибуткового зростання, значно розширивши програму повноцінного асортименту Fendt і стимулюючи глобалізацію бренду», ― підсумував він.

Источник материала
Поделиться сюжетом