Анонс Гран Прі Бразилії-2019 від "Ф-1 Аналітик"
Анонс Гран Прі Бразилії-2019 від "Ф-1 Аналітик"

Анонс Гран Прі Бразилії-2019 від "Ф-1 Аналітик"

Гонка в Бразилії, а після цього етап в Абу-Дабі стануть показовими виступами для Формули-1.

Зрештою, гонка в ОАЕ вже традиційно буде закривати сезон і склалося так, що вже дуже давно там не було ніякої інтриги.

Минулого етапу Льюїс Хемілтон гарантував собі шостий чемпіонський титул, Mercedes ще раніше виграв Кубок конструкторів, тож керівник команди Тото Вольфф вирішив навіть не летіти на етап у Бразилії, адже все вже зрозуміло.

Гонка на автодромі "Інтерлагос" буде як завжди даниною пам'яті Айртону Сенні, а також шансом для пілотів відкусити хоч якийсь шматок пирога, коли лідерам сезону це вже не дуже потрібно.

Мабуть, хороша мотивація буде у Валттері Боттаса, адже йому потрібно постійно доводити свою силу у порівнянні з Льюїсом Хемілтоном.

Фінський пілот стверджує, що не хотів би змінювати напарника, адже змагатися з британцем дуже цікаво, а перемагати його - вкрай почесно.

Боттас сподівається, що команда і надалі дасть йому право чесно боротися проти Хемілтона і не стане робити його першим пілотом.

Ferrari в особі Себастьяна Феттеля та Шарля Леклера має бажання взяти реванш після загалом провальної гонки у США.

До слова, всі експерти в один голос просять "Скудерію" ще до старту наступного сезону визначитися із першим пілотом і працювати на нього всією командою, інакше перемогти Mercedes буде майже неможливо.

У всьому іншому нам залишається насолоджуватися двома останніми гонками цього сезону і готуватися до сезону наступного, коли Формула-1 стане найдорожчою за всю історію.

Зважаючи на те, що сезон-2021 відзначиться лімітом на бюджет, тому перед цим всі максимально збільшать витрати, поки це ще дозволяють правила.

До речі, вистрелити може і Макс Ферстаппен, адже амбіції у нього дуже великі, а Хельмут Марко навіть натякає на бажання поборотися за титул наступного року.

Одним словом, має бути цікаво.

Кількість кіл: 71.

Довжина кола: 4 309 м.

Довжина траси: 305, 909 км.

Пілот-рекордсмен: Ален Прост (6 перемог).

Команда-рекордсмен: Mc.

Laren (12 перемог).

Попередній переможець: Льюїс Хемілтон.

Источник материала
Поделиться сюжетом