Про це розповів директор «Чікен-Люкс» Костянтин Литвинюк, передає agrotimes.
«Створюватимемо й розвиватимемо брендбук екологічно чистої продукції», – зазначив він.
За словами Костянтина Литвинюка, щоб розширити асортимент, господарство кооперуватиметься зі свинокомплексами.
Для виробництва екологічно чистої продукції у господарстві використовують сучасні технології вирощування птиці.
«Ми дуже переймаємося якістю продукції, яку виробляємо, тому повністю відмовилися від таких кормових антибіотиків, як стимуляторів росту, – розповів Костянтин Литвинюк.
– Натомість додали у повнораціонні комбікорми фітобіотики».
Крім того, у ветеринарно-санітарній схемі господарство застосовує на постійній основі нутрицевтик та рідкий підкислювач.
«Перший продукт задаємо як антистресовий препарат після та перед вакцинаціями, стимулятор продуктивності, а другий – як засіб для боротьби з патогенами, – уточнив директор компанії.
– Також даємо його в разі зміни раціонів або за ризиків виникнення бактеріальних захворювань».
«Чікен-Люкс» утримує 220 тис.
голів птиці одночасної посадки.
Має два забійні цехи: промисловий забій – до 2,5 тис.
голів/год., ручний забій – до 2 тис.
голів на зміну.
Продукцію реалізує під ТМ «Чікен-Люкс».