Фракції "Голос", "ЄС", "Батьківщина", ОПЗЖ наполягають на заміні Яременка
Фракції "Голос", "ЄС", "Батьківщина", ОПЗЖ наполягають на заміні Яременка

Фракції "Голос", "ЄС", "Батьківщина", ОПЗЖ наполягають на заміні Яременка

Фракції "Європейська солідарність", "Батьківщина", "Голос" і "Опозиційна платформа - За життя" наполягають на необхідності заміни голови комітеті Верховної Ради з зовнішньої політики, який досі очолює нардеп від "Слуги народу" Богдан Яременко, який потрапив у секс-скандал.

Про це йшлося у спільній заяві чотирьох фракцій з трибуни, яку озвучила з трибуни парламенту депутат від "Євросолідарності" Марія Іонова, повідомляє "Укрінформ".

"Щодо недавнього ганебного скандалу з головою комітету Богданом Яременко, нам скажімо так складно було уявити, що він як колишній дипломат продовжить очолювати цей комітет і бути частиною зовнішньої політики вищого законодавчого органу України на міжнародній арені.

На вимогу фракцій "Європейська солідарність", "Батьківщина", "Голос" і "Опозиційна платформа - За життя" після заяви про звільнення пан Яременко вчора знову головував на комітеті і продовжував вести себе і розмовляти в дуже хамській манері", - зазначила Іонова.

В якості виходу з ситуації нардепи від чотирьох зазначених фракцій запропонували призначити тимчасовим главою комітету першого заступника Яременко, Григорія Немирию від "Батьківщини", або обрати нового голову комітету.

У ході листування одна з жінок назвала свою ціну та умови.

Через деякий час нардеп переглядав профілі жінок у соцмережі для знайомств Tinder.

Коли інформація про це була опублікована, Богдан Яременко назвав свої дії свідомою провокацією журналістів, в тому числі опублікував пост про це на Facebook.

Однак через деякий час пост видалив і вибачився.

За даними ЗМІ, його змусив вчинити так пранкер, відомий під ніком "Джокер", який деякий час листувався з нардепом Богданом Яременком під виглядом генпрокурора Руслана Рябошапки.

12 листопада повідомлялося, що фракція "Слуга народу" розглянула заяву Яременко про відставку, а також нові кандидатури на посаду голови комітету Ради із зовнішньої політики.

Источник материала
Поделиться сюжетом