Окупанти провокують українських військових поблизу Петрівського, де відбулось розведення сил
Окупанти провокують українських військових поблизу Петрівського, де відбулось розведення сил

Окупанти провокують українських військових поблизу Петрівського, де відбулось розведення сил

11:51, 16 листопада 2019.

Війна.

12.

Противник два дні поспіль обстрілює позиції Об’єднаних сил в районі Новогнатівки та Старогнатівки, щоб спровокувати зрив процесу розведення.

Окупанти провокують українських військових на вогонь у відповідь поблизу ділянки розведення сил Богданівка-Петрівське.

Як повідомляє у Facebook прес-центр операції Об’єднаних сил, «попри заяви про мирні ініціативи, російські окупаційні війська здійснюють провокації щодо зриву процесу розведення сил та засобів».

Так, зокрема, у районі ділянки розведення №3 поблизу населених пунктів Богданівка та Петрівське на Донеччині збройні формування Російської Федерації дві доби поспіль ведуть вогонь по позиціях Об'єднаних сил неподалік межі вищезазначеної ділянки.

«Вчора вдень противник вів вогонь з великокаліберного кулемету з напрямку Вікторівки по наших позиціях в районі Новогнатівки.

Сьогодні ж зранку, протягом півгодини, російські окупанти стріляли з мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів по укріпленнях Об'єднаних сил неподалік Старогнатівки.

Вогонь вівся з напрямку Петрівського», - сказано у повідомленні.

У прес-центрі зазначили, що ворог, ведучи вогонь з правого та лівого флангу за межами ділянки розведення, провокує українських військових на вогонь у відповідь та розраховує зафіксувати обстріли у межах ділянки №3.

«Надалі російська сторона планує використати ці матеріали для звинувачень України на світовій арені у порушенні мирного процесу», - наголошується у повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 9 листопада розпочалось, а 11 листопада було завершено розведення сил і засобів у районі Богданівки і Петрівського.

13 листопада на цій ділянці розпочалася практична фаза розмінування території.

#розведення сил на Донбасі#провокації бойовиків на Донбасі.

Источник материала
Поделиться сюжетом