Новий рік 2020: рік якої тварини буде за східним календарем
Новий рік 2020: рік якої тварини буде за східним календарем

Новий рік 2020: рік якої тварини буде за східним календарем

Щур - є першим знаком в східному календарі, згідно з повір'ям, його поява в калейдоскопі була не зовсім чесною, так як він виліз на спину Бикові, і таким чином зміг потіснити всі інші знаки в черзі.

Стихією 2020 року - виступає метал, а колір відповідності - білий, таким чином наступний рік буде роком Білого Сталевого Щура.

Стихія металу, має в собі такі якості: завзятість, боротьбу, стійкість, рішучість.

Не секрет, що для кожного Щура важливо боротися за справедливість, і йому це найчастіше вдається завдяки його твердому характеру.

Кожному бажаючому заручитися підтримкою представника цього знаку буде непросто, але якщо дуже постаратися, то все-таки реально.

Коли вступає в силу рік Білого Сталевого Щура за східним календарем.

Багато хто знає, що згідно китайського календаря новий рік настає не з 1 січня, а на друге новолуння після зимового сонцестояння, ця дата щороку змінюється, виходячи з цього розуміємо, що в свої правління Щур вступить не з самого першого дня початку року.

Таким чином 2020 році Щур прийде на зміну Кабану 25 січня, цей день випадає на суботу.

Китайці дуже стараються задобрити знак який приходить, і роблять все, для того, щоб майбутній рік був якомога більш вдалим.

Коли коли настане рік Білого Сталевого Щура, wordyou.

Коли коли настане рік Білого Сталевого Щура.

Популярні новини зараз.

Яке свято 18 листопада: чого не можна робити в цей день.

Лорак моментально видалила фото після виявлення "компромату": що не так зі знімком.

Донька скандального Добкіна в екстраміні побешкетувала в туалеті ресторану: відео спливло у мережі.

Волочкова вийшла заміж: що відомо про обранця балерини.

Показати ще.

Чого чекати в 2020 році всім знакам.

Мало хто знає, але 2020 рік є високосним, і найчастіше у більшості людей не найкраща з ним асоціація, найчастіше від нього очікують велику кількість бід, катастроф і втрати рівноваги в житті.

Але не варто діяти на пориві емоцій і вірити в подібну нісенітницю, варто знати, що 2020 рік дуже сприятливий для пар у яких призначено весілля на цей рік, так само для поповнення в родині, рік, як не можна краще.

Білий колір, який буде протегувати над роком, символізує чистоту, щирість і благі наміри.

Символ року щосили буде працювати над тим, щоб людям, які постійно домагаються свого чесними шляхами, супроводжувала удача протягом усього року.

Всі любителі тварин і навколишнього середовища, так само будуть винагородженні в рік білого щура, отримають гідний рівень поваги і визнання в суспільстві.

Варто бути уважним тим людям, які спробують досягти своїх цілей нечесним шляхом, їх чекає невдача і розчарування у всіх починаннях.

Після того як Щур, правителька року вступить в свої правління, все іншим знакам доведеться чимало попрацювати, і дуже постаратися, щоб привернути до себе такий вимогливий у всіх поняттях знак.

Якщо ви маєте твердий характер, рішучі, впевнені в собі і послідовні в своїх діях, а при цьому ще й добрі до оточуючих, то вам боятися нічого.

Новоспечений знак зробить все, щоб вам допомогти у всіх ваших починаннях.

Ще майбутній рік допоможе помітно поліпшити свій фінансовий стан і благополуччя, по тому що цей милий білий звір дуже уважний до дрібниць і любить достаток.

Перед настанням року, кожному представнику іншого знаку варто грамотно продумати структуру, за допомогою якої він зможе збільшити свій достаток, але варто бути уважним і чесним, інакше фортуна пройде мимо.

Друга половина 2020 року зачепить багато сфер життя людини, все буде відбуватися спонтанно, іноді навіть з неприємним результатом.

Тому варто все продумати, щоб в разі виникнення будь - якого негативного моменту швидко вирішити, як мінімізувати збиток і куди направити негативну енергію.

Найкраще постаратися зайняти себе якимось новим захопленням, можна зайнятися спортом, придумати собі нове хобі або відвідати цікаві курси.

Все це допоможе відволіктися і ненароком не виплеснути весь наявний усередині вас негатив на близьких людей, які будуть в цей момент знаходиться поруч.

Чого чекати в 2020 році, ptoday.

Чого чекати в 2020 році.

Варто пам'ятати, що Щур - дуже непростий знак, він доволі хитрий, злопам'ятний і вміє повернути обставини на свою користь.

Саме тому впродовж усього року доведеться бути уважним, так як є ймовірність виникнення значно серйозніших питань, які помітно відрізняються від тих, до вирішення яких людина звикла в повсякденному житті.

Рекомендації - як зустрічати новий 2020 рік.

За китайським гороскопом, власником року є красень щур, він є шанувальником спокійних тонів, так, що коли стане питання, про те який колір повинен переважати в наряді до свята, найкраще віддати перевагу таким кольорам: сірий, білий або навіть чорний.

У цей святковий вечір відмінно підійде витончений образ, строгий силует, все повинно бути вишукано і зі смаком.

Взагалі варто дуже постаратися, щоб сподобатися новому знаку зодіаку, а він у відповідь вас порадує успішним роком.

Не зайвими будуть різні аксесуари, які безсумнівно додадуть вашому образу пікантності і вишуканості.

Зараз як не можна до речі підійде приховане в шафі маленьке чорне плаття, доповніть свій образ оригінальною брошкою, її блиск і чарівність напевно сподобається східному знаку календаря.

Якщо ж людина є величезним шанувальником яскравих фарб, то акцент в інтер'єрі на цей вечір можна зробити, звернувшись до інших рис володаря року, а саме до: агресивності, швидкості, непримиренності, базуючись на цьому в інтер'єрі не будуть зайвими яскраво-червоні, пурпурні, винні, і відтінки фіолетового кольору.

Завдання кожної людини під час відзначення цього знаменного свята, дуже грамотно підійти до створення затишного інтер'єру, це допоможе задобрити білого пацюка, а він напевно допоможе залучити удачу в будинок кожної людини.

Як зустрічати новий рік, new-year-party.

Як зустрічати новий рік.

Що чекає народжених в рік Щура?.

Діти народжені під цим знаком зодіаку дуже стримані, педантичні, борються за правду не дивлячись ні на що.

Як ми вже знаємо, китайський календар відносно початку року трохи відрізняється від нашого, таким чином щорічно класичне настання Нового року відбувається в період з 21 січня і до 20 лютого.

Завдяки своїй багатій уяві і спостережливості, Щури зможуть з великим успіхом користуватися спонтанно виникнувшими перспективами і можливостями.

Щури відрізняються своєю цікавістю і раді спробувати свої сили в чому завгодно, і що радує це у них буде добре виходити.

Жінки, які народилися під цим знаком, мають гострий розум і найчастіше дуже привабливі, з них виходять чудові господині, так як вони дуже швидко можуть чого завгодно навчиться.

Недоліком представників даного знаку є відсутність хоробрості, саме це не дає їм стати хорошими лідерами, хоча все задатки є.

Щури по своїй натурі дуже прискіпливі і можуть дуже довгий час переслідувати свої цілі, але на жаль не володіють широким поглядом.

Нородженні в рік щура, new-year-party.

Нородженні в рік щура.

За вдачею представники знаку дуже добрі, але все ж в критичних ситуаціях можуть бути грубими з тим, хто їх образив, в основному любителі спати дуже довго, тому що найчастіше ведуть нічний спосіб життя.

За своєю природою Щури досить активні, їм цікаво з різними людьми, так само їх часто можна побачити на різних заходах, вони з легкістю заводять нових друзів, але дійсно зблизитися з кимось вони собі дозволяють дуже рідко.

Народжені в рік Щура чарівні і знають, як привернути до себе друзів.

Енергетика людей, що народилися під цим знаком як найкраще розташовує до себе, в них неможливо не закохатися, в любові такі люди з легкістю починають нові відносини, і так само легко можуть їх припинити, це пояснює деякий мінливість цього звіра.

Варто звичайно брати до уваги всі прописане раніше щодо нового покровителя майбутнього року, а саме, про там як його задобрити, і з чим зустрічати Білого Металевого Щура, Але в цей же час не варто забувати, що все в нашому житті залежить тільки від нас самих, і від того як ми ставимося до всього, що відбувається.

Святкування Нового 2020 року, new-year-party.

Святкування Нового 2020 року.

Источник материала
Поделиться сюжетом