У столичній адміністрації відхрестились від дивних туристичних вказівників у центрі Києва
У столичній адміністрації відхрестились від дивних туристичних вказівників у центрі Києва

У столичній адміністрації відхрестились від дивних туристичних вказівників у центрі Києва

Управління туризму та промоцій Київської міської держадміністрації заявляє про непричетність до встановлення туристичних вказівників біля сходів з Пейзажної алеї на Поділ до урочища Гончарі-Кожум’яки.

Про це йдеться в коментарі прессекретаря Управління для «Главкома».

В Управління зазначили, що «у 2019 році в рамках виконання Міської цільової програми розвитку туризму в місті Києві не було передбачено встановлення туристичної навігації на вказаному об'єкті та не було відповідного фінансування».

«Разом з тим, пропонуємо небайдужим мешканцям та гостям столиці спільно здійснювати заходи щодо перетворення Києва у туристичне місто європейського рівня», - додали в Управління.

Окремо у розмові з «Главкомом» заступник голови Управління туризму та промоцій Марина Радова зазначила, що вони не погоджували ні встановлення цих вказівників, ні написи на них.

Як повідомляв «Главком», біля сходів з Пейзажної алеї на Поділ до урочища Гончарі-Кожум’яки з’явився вказівник із дивним перекладом назв туристичних локацій на англійську мову.

Раніше Управління туризму та промоцій інформувало, що у всіх десяти районах Києва облаштують 223 носії туристичної інформації.

Усього буде встановлено 178 інформаційних стендів (пілонів) і 45 покажчиків напрямку руху.

Перші нові навігаційні пілони розпочали встановлювати у центрі міста.

У КМДА повідомляли, що інформаційні стенди містять вказівники до найпопулярніших серед туристів місць відвідування, карти навколишніх кварталів і навіть трохи цікавої інформації українською й англійською мовами.

Забезпечити встановлення носіїв туристичної інформації доручено Управлінню туризму та промоцій і комунальному підприємству «Київський міський туристично-інформаційний центр».

Источник материала
Поделиться сюжетом