21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»
21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»

21 листопада - презентація Зеленої книги «Правові взаємовідносини в інтернеті»

Ціль – підвищити розуміння викликів для інтернету та можливих рішень для ініціаторів законопроектів на тему інтернету у Верховній Раді України.

Де: «Укрінформ» (Верхня зала), вул.

Хмельницького, 8/16, Київ.

Коли: четвер, 21 листопада 2019 року, 11:00-12:30.

Організатор: ГО «Інтерньюз-Україна» та Українська фундація безпекових студій.

Зелена книга з правових взаємовідносин в інтернеті є результатом пошуку точок дотику між державними і недержавними стейкхолдерами в сфері розвитку інтернету та інформаційної політики, формування спільного погляду на проблеми в інформаційній сфері, включно з питаннями свободи інтернету та цифрових прав.

Ключова мета авторів – покращити якість розробки нових законодавчих ініціатив в Україні щодо інтернету та інформаційного простору.

Зелена книга буде корисна ініціаторам законодавчих ініціатив, державним чиновникам, народним депутатам та їх помічникам та дозволить стейкхолдерам розуміти контекст викликів у сфері інтернету та інформаційного простору з огляду на міжнародні практики демократичного світу.

Зелена книга «Правові взаємовідносини в інтернеті» підготовлена за результатами обговорень представників урядових структур, громадянського суспільства та фахівців ІТ-сфери, проведених протягом квітня-серпня 2019 року ГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Українською фундацією безпекових студій.

Віталій Мороз, керівник програм нових медіа ГО «Інтерньюз-Україна»,.

Дмитро Дубов, експерт Української фундації безпекових студій,.

Анастасія Баровська, експертка Української фундації безпекових студій.

Реєстрація за посиланням.

Контакти: Катерина Куницька, kkunytska@internews.

Захід проходить в рамках проєкту «Зелена книга з управління інтернетом та інформаційної політики в Україні як інструмент адвокації в процесі вироблення рішень», який реалізується ГО «Інтерньюз-Україна» та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через американську неурядову організацію Counterpart International, Inc.

Партнер проекту - Українська фундація безпекових студій.

Источник материала
Поделиться сюжетом