Арешт Ляшко покаже політичну вмотивованість прокуратури - Мосійчук
Арешт Ляшко покаже політичну вмотивованість прокуратури - Мосійчук

Арешт Ляшко покаже політичну вмотивованість прокуратури - Мосійчук

Арешт лідера Радикальної партії Олега Ляшка за бійку з Андрієм Герусом стане свідченням того, що прокуратура діє з політичних мотивів.

Про це написав ексдепутат та колишній однопартієць Ляшка Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook."Влада притягує до кримінальної відповідальності Ляшка і просить суд обрати для нього запобіжний захід у вигляді арешту без права на заставу.

Це не має жодного відношення до права та правосуддя і якщо Ляшка арештують, то виключно з політичних мотивів, що є неприпустимим.

На волі під заставою чи особистим зобов'язанням гуляють корупціонери, грабіжники і навіть вбивці, а тут за гіпотетично розірвану сорочку безальтернативна тюрма.

Повний абсурд", - написав Мосійчук.

У понеділок, 18 листопада, Бориспільська місцева прокуратура повідомила про підозру колишньому народному депутату Олегу Ляшку через його бійку із чинним парламентарієм Андрієм Герусом в аеропорту "Бориспіль" і направила до суду клопотання про обрання екс-депутату запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.6 листопада у VIP-терміналі аеропорту "Бориспіль" лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко побився з депутатом Андрієм Герусом, якого він звинуватив у імпорті російської електроенергії, що був відновлений через внесену депутатом поправку до закону.

Раніше народний депутат України, перший заступник комітету з питань енергетики та ЖКП Олексій Кучеренко заявив, що голова енергетичного комітету ВР Андрій Герус має бути звільнений з посади голови комітету через лобіювання інтересів олігархів.

Источник материала
Поделиться сюжетом