Термінової допомоги потребує Лариса
Термінової допомоги потребує Лариса

Термінової допомоги потребує Лариса

На початку листопада Габріадзе Ларису забрала швидка медична допомога до Київської міської клінічної лікарні № 10 з гострим болем у животі, що було викликано непрохідністю кишечника, але після тижня обстежень та крапельниць, стан здоров’я жінки лише погіршувався.

Лікарі терміново призначили операцію, щоб з'ясувати причини, і вже на операційному столі виявили пухлини кишківника, гістологія підтвердила, що вони злоякісні.

«Починаючи з 14 листопада мама перебуває в реанімації.

Лікарі щодня здійснюють промивання, щоб усунути сильне запалення.

Мамі для покращення стану верхньої частини кишківника, яка відповідає за засвоєння життєвонеобхідних елементів організму, було виведено стому (виведення частини кишківника назовню)», - розповідає донька жінки.

Зараз стан Лариси стабільний, вона отримує лише внутрішньовенне харчування, лікарі призначили медикаменти, які мають підняти її імунітет для подальшого проходження неминучої хіміотерапії.

«Без можливості закупівлі лікарських засобів та подальшої можливості покриття витрат на хіміотерапію, врятувати життя мами стане неможливим.

Наша родина, яка складається з мами та двох доньок, потребує та просить Вашої допомоги у рятуванні найважливішої в нашому житті людини, яка стійко витримує всі удари долі та вимушено заповнила відсутність батька», - благає донька Лариси.

Реквізити для допомоги:.

Монобанк - 5375 4141 1533 2255 Габріадзе Оксана Геннадіївна.

Банк - 5168 7453 0018 5391 Габріадзе Марина Геннадіївна.

Источник материала
Поделиться сюжетом