Українська iBerry доставлятиме лохину в ОАЕ літаками
Українська iBerry доставлятиме лохину в ОАЕ літаками

Українська iBerry доставлятиме лохину в ОАЕ літаками

Про це повідомляє east-fruit.

Реалізація вищезгаданого контракту стала можливою завдяки угоді між ТОВ «Нікдарія» і Міжнародними авіалініями України (МАУ), яка була підписана раніше.

Вони надали гарантію блоку вантажних місць з певним планом польотів на маршруті Київ — Дубай в літній авіанавігації на 2020 р.

Як зазначає Євген Харлан, директор з розвитку і стратегії ТОВ «Нікдарія», підписання цієї угоди є істотним проривом у відносинах між ягідними господарствами України та покупцями з Об'єднаних Арабських Еміратів.

«Вперше досягнуті домовленості мають чіткі обсяги замовлень лохини українського походження на регулярній щотижневій основі протягом усього ягідного сезону.

Особливо приємно, що продукція буде поставлятися з національним брендування, символікою і чітким визначенням країни походження, що стане суттєвим проривом в просуванні України як важливого постачальника свіжих фруктів і ягід преміальної якості і дозволить створити попит на продукцію та інших українських господарств», — підкреслив Євген Харлан.

ТОВ «Нікдарія» (ТМ i.

Berry) створено в 2017 році, а вже сьогодні компанія вважається одним з найбільш інноваційних ягідних господарств України, яке займається вирощуванням лохини, суниці, жимолості і спаржі.

Підприємство має міжнародні сертифікати: Global GAP GRASP і сертифікацію EU Organic від компанії Organic Standard.

Земельний банк компанії перевищує 120 га, але до 2021 року він буде збільшений, відповідно до планів компанії, до 300 гектарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом