У Києві засудили двох грабіжників, які до смерті забили підлітка
У Києві засудили двох грабіжників, які до смерті забили підлітка

У Києві засудили двох грабіжників, які до смерті забили підлітка

21 листопада.

У Києві двох чоловіків, які до смерті забили підлітка, забрали в нього телефон та кишенькові гроші, відправили до в’язниці на 10 та 13 років.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прокуратуру міста Києва.

"За принципової позиції Київської місцевої прокуратури №1 оголошено обвинувальний вирок двом молодикам за вчинення розбійного нападу на неповнолітнього хлопця", - сказано у повідомленні.

Так, злочин стався у вересні 2018 року, у Голосіївському районі столиці.

Двоє зловмисників 27-ми та 24-х років побачили неповнолітнього хлопця з мобільним телефоном у руках та вирішили прослідкувати за ним.

Дочекавшись зручного моменту, молодики підійшли до потерпілого, вдарили в область тулуба та вихопили з рук телефон.

Підліток почав тікати, однак зловмисники наздогнали його, нанесли удари ногами по голові, та, забравши в хлопця кишенькові гроші, втекли з місця вчинення злочину.

17-річного хлопця госпіталізували, однак від отриманих травм він помер у лікарні.

Колегією суддів Голосіївського районного суду міста Києва підтримано позицію публічного обвинувача, вказаних осіб визнано винними за ч.

4 ст.

187 (Розбій), ч.

2 ст.

121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ та призначено покарання у виді 10 та 13 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою одному з молодиків залишено без змін, а другому в залі суду змінено з домашнього арешту на тримання під вартою.

Источник материала
Поделиться сюжетом