В МХП планують кадрові зміни в ТОП-керівництві
В МХП планують кадрові зміни в ТОП-керівництві

В МХП планують кадрові зміни в ТОП-керівництві

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Зазначається, що посаду віце-президента з організаційної ефективності і управління персоналом компанії МХП займе Андрій Булах, який з 2014 року є керуючим партнером компанії «Делойт» в Україні.

«Аналізуючи бізнес-модель компанії, ми зрозуміли, що трансформувати бізнес, продукти та процеси, перебуваючи всередині, ― важко і малоефективно.

Звідси виникло рішення ― сформувати трансформаційну команду, створивши нову структуру.

Перед цим колективом стоятимуть нові, дуже амбітні завдання: починаючи від повної трансформації клієнтського сервісу, діджіталізаціі роботи з різними споживачами, створення нової бізнес-моделі франчайзингового напряму і напрямки дистрибуції, закінчуючи повною трансформацією бізнес-моделі холдингу», ― прокоментувала Ксенія Прожогіна.

За її словами, в групі з трансформації бізнесу передбачено кілька різних компаній, які будуть тестувати гіпотези, нові продукти і процеси для отримання в результаті кращого кейса і найбільш ефективної бізнес-моделі.

«Ми віримо, що майбутнє за молодими талантами, стартапами і інноваціями, які допоможуть вирішити класичні бізнес-завдання, застосовуючи новаторські ідеї, нестандартні підходи і головне - маючи свіжий погляд на ті чи інші проблематики.

Згодом цілком можливе виникнення абсолютно нової компанії, яка працює по моделі венчурного фонду, і поява на ринку такого гравця, як MHP ventures.

Горда, що у мене буде можливість зробити свій внесок у створення і розвиток нового напряму, стояти біля його витоків», ― додала вона.

Відмітимо, що Андрій Булах, який обійме посаду віце-президента з організаційної ефективності і управління персоналом компанії МХП, має більше 20 років досвіду в сфері аудиту та консалтингу міжнародних і локальних компаній більшості галузей економіки.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны