13 грудня буде визначено переможців юридичного рейтингу від ЛІГА:ЗАКОН
13 грудня буде визначено переможців юридичного рейтингу від ЛІГА:ЗАКОН

13 грудня буде визначено переможців юридичного рейтингу від ЛІГА:ЗАКОН

15:19, 06 грудня 2019.

Різне.

13.

НК.

Весь юридичний ринок України очікує на цю подію.

13 грудня 2019 року відбудеться церемонія нагородження номінантів українського Рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS 2019.

На цю подію, без перебільшення, очікує весь юридичний ринок України.

Саме 13 грудня ЛІГА:ЗАКОН оголосить переможців Рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS 2019.

Ключові відмінності та переваги Рейтингу.

По-перше, оцінка номінантів, яку здійснює авторитетне журі та учасники ринку, дає змогу отримати неупереджені й об’єктивні показники щодо кожного з номінантів.

При цьому членам журі доступні лише анонімні дані анкет за певним напрямом права, без можливості переглянути назву компанії чи інформацію про персоналію учасника Рейтингу.

По-друге, спостерігачем за оцінюванням у Рейтингу є відома міжнародна компанія – Baker Tilly, яка контролює чесність і правильність підрахунку голосів від журі та ринку.

По-третє, у межах Рейтингу оцінюються IT-продукти для юристів у номінації Legal Infrastructure.

Адже Legal Tech наразі активно розвивається в Україні та використовується щоденно у практиці юристів.

Рейтинг за медіа-моніторингом і спеціальна номінація.

Одна з номінацій Рейтингу – «Медіа визнання року».

Цю номінацію оцінюють за допомогою сервісу медіамоніторингу SEMANTRUM від ЛІГА:ЗАКОН.

Система SEMANTRUM здійснює медіамоніторинг контенту з більш як 14000 джерел: інтернет-ЗМІ, телеканали, радіо, друковані видання тощо.

У межах церемонії нагородження ЛІГА:ЗАКОН визначить юридичну компанію – переможця, яка матиме найбільшу кількість згадувань у ЗМІ протягом 2019 року, та виявить компанії, які мають найкращі показники за індексом лояльності ЗМІ.

Слід зазначити, що до номінації «Медіа визнання року» увійшли не лише компанії, які подавали анкети до участі у LIGA ZAKON AWARDS 2019, а й усі, які мали медіаактивність протягом року.

Дашборди, цікаві показники, можливість оцінити свій медіапотенціал і спланувати активність на наступний рік – усе це буде доступним для гостей і номінантів Рейтингу в межах урочистої церемонії 13 грудня 2019 року.

Розвиток Рейтингу – на користь юридичного ринку та українського бізнесу.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН є лідером у розробленні IT-продуктів для юристів.

І насамперед продуктів Legal Research – це Інформаційно-правові системи ЛІГА:ЗАКОН, система пошуку й аналізу судових рішень VERDICTUM, професійні електронні видання для юристів та ціла низка інших сервісів.

«Ми створили Національний професійний юридичний каталог Liga:BOOK, за допомогою якого громадяни та представники корпоративного сектору можуть знайти собі фахового юриста або юридичну фірму, які розташовані в їх населеному пункті, а юридичні компанії – отримати собі нових клієнтів.

Логічним продовженням наших продуктів і сервісів є Рейтинг юридичного ринку України, який робить наш портфель продуктів для юристів повним.

Разом із Каталогом Liga:BOOK Рейтинг допомагає найкращим компаніям на юридичному ринку продемонструвати свій успіх потенційним клієнтам, а замовникам юридичних послуг – обрати дійсно найкращих», – зазначив Валерій Решетняк, директор Legal.

Tech-бізнесу ЛІГА:ЗАКОН.

Більш докладну інформацію можна отримати на сайті рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019.

Источник материала
Поделиться сюжетом