Дубинський зустрівся з Джуліані: Спілкувалися про розслідування проти Порошенка і Януковича, Гонтарєвої і Яресько
Дубинський зустрівся з Джуліані: Спілкувалися про розслідування проти Порошенка і Януковича, Гонтарєвої і Яресько

Дубинський зустрівся з Джуліані: Спілкувалися про розслідування проти Порошенка і Януковича, Гонтарєвої і Яресько

Джуліані і Дубинський.

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубинський зустрівся з особистим адвокатом Дональда Трампа Рудольфом Джуліані, який прибув до Києва.

Про це український політик повідомив на сторінці свого проекту Dubinsky.

pro у Facebook.

За словами Дубинського, зустріч відбулася за ініціативою Джуліані.

Під час спілкування з особистим адвокатом Трампа Дубинський поділився планами створення слідчої комісії парламенту, основною метою якої буде розслідування незаконних дій деяких політиків і чиновників.

Зокрема, планується, що комісія розслідуватиме розкрадання багатомільярдних сум з українського бюджету в період президентства Петра Порошенка і Віктора Януковича, інвестування вкрадених з українського бюджету коштів в держоблігації України за співучасті Валерії Гонтарєвої, втрати бюджету від реструктуризації боргів за участю міністра фінансів Наталії Яресько.

Також Дубинський поінформував Джуліані про навмисне блокування різними чиновниками, в тому числі з міжнародних фінансових структур, зокрема, МВФ, створення зазначеної слідчої комісії.

Нардеп акцентував увагу на необхідності взаємодії з американськими правоохоронними органами у питаннях зазначених розслідувань, з урахуванням того, що деякі компанії і люди можуть перебувати під юрисдикцією США.

Раніше американські ЗМІ повідомили, що в середу, 4 грудня, Джуліані зустрівся в Будапешті (Угорщина) з колишнім генеральним прокурором Юрієм Луценком, а в четвер прилетів до Києва для зустрічі з екс-генпрокурором Віктором Шокіним і прокурором Костянтином Куликом.

Мета візиту Джуліані до Угорщини і України - надати прихильникам Трампа нові матеріали, щоб підірвати процедуру імпічменту в Палаті представників і, зрештою, судовий процес в Сенаті.

Разом з тим, тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор відмовився коментувати інформацію про перебування у четвер в Україні адвоката президента США Дональда Трампа.

Источник материала
Поделиться сюжетом