Ebay - як купувати через сайт, вартість мита, способи доставки
Ebay - як купувати через сайт, вартість мита, способи доставки

Ebay - як купувати через сайт, вартість мита, способи доставки

Спірні питання доставки3.

Як оплатити товар куплений на ібей4.

Як зареєструватися на торговому майданчику Ебей на російській мові.

Але це не просто платформа для покупок і продажу чогось, це справжній інтернет-аукціон зі ставками на товари і послуги.

У матеріалі докладно розповімо про те, що це за платформа, як здійснювати замовлення, проводити оплату і який розмір мита за це покладено.

Новим цей інтернет-аукціон явно не назвеш, так як він з'явився ще в 1995 році і почав своє існування на базі однойменно сайту.

Спершу продавці могли використовувати цей сайт в своїх цілях абсолютно безкоштовно, але з часом торговому майданчику знадобився свій домен, який і отримав назву e.

Головна фішка і особливість цього ресурсу в тому, що на ньому відбуваються продаж товарів і послуг, але не просто за встановлену продавцем ціну, а за аукціон в ході якого проходять торги і покупець з найвищою ставкою отримує свій товар.

Але щоб отримати товар або послугу йому необхідно підтвердити свій платіж.

Разом з цим на ресурсі існує ще й класичний спосіб продажу і придбання товарів.

Потрапляючи на Ібей такі товари виставляються за фіксованою ціною, що нагадує звичайну покупку в інтернет-магазині.

Абсолютно неважливо, що ви для себе вибрали замовити товар або ж поставили на нього ставку все одно ви укладаєте договір-оферту з тим чи іншим продавцем.

Перш ніж почати будь-яку активність на цьому ресурсі, спершу потрібно зареєструватися з введенням своїх особистих даних.

Варто зробити акцент на тому, що якщо ви протягом трьох днів не сплатили виграну ставку або ж куплений товар, то для жителів євро зони і штатів можуть бути не приємні наслідки.

Якщо ви не виконуєте умови договору, то можна сміливо очікувати судового розслідування, за недотримання встановлених правил і умов.

Популярні новини зараз.

У Лондоні масштабна екологічна катастрофа, яка може зрівнятися з Чорнобилем: тисячі смертей і непоправні наслідки.

Гросу похвалилася новою фотосесією, і фанати помітили округлий животик: "Не здається".

Світу вперше показали заборонені фото СРСР: красномовні епізоди життя у "совку".

Слідом за Началовою і Фріске пішла з життя ще одна зірка "Останнього героя": хвороба мучила довгі роки.

Показати ще.

Для жителів України або ж іншого пострадянського простору можна не бояться судових переслідувань, максимум що їм загрожує, так це особиста образа від продавця, а також незадоволена оцінка на особистій сторінці в питаннях відповідальності в ролі покупця.

Не варто думати, що така оцінка - це суща дрібниця, адже якщо у вас набереться три таких позначки, то торгова платформа ебей назавжди з вами розпрощається.

І такий крок, ймовірно буде правильним, адже якщо ми прагнемо до європейців і їх стандартів, то потрібно розуміти яка відповідальність лежить на кожній людині навіть на придбання якоїсь дурниці.

Так, це все серйозно, але завжди є вихід із ситуації і можливість знайти компроміс.

Якщо ж вам дозволяють ваші знання англійської мови, то ви можете самостійно поговорити з продавцем і домовитися з ним про відстрочення платежу або знайти інший взаємовигідний компроміс, таким чином і для продавця це буде лояльний вихід із ситуації, і ви не отримаєте чорну позначку.

Якщо ж ваші знання англійської не дозволяють це зробити, то просто скористайтеся перекладачем, головне не пускати ситуацію на самоплив.

Якщо ж до закінчення торгів залишається більше доби, то ви маєте право просто скасувати свою ставку.

Важливо просто в потрібний момент оптимально для себе вирішити чи потрібен вам цей товар і чи збираєтеся ви його оплачувати.

Це на території України якщо ви робите покупку з якогось сайту і хочете її доставити наприклад через нову пошту, то ви в праві вибрати оплату за допомогою післяплати, тобто подивитися товар і потім вирішити оплачувати його чи ні, але з американською платформою на ібее таке не пройде.

Спірні питання доставки.

Бувають і такі ситуації, коли вартість реальної доставки значно відрізняється від тієї суми, яка була вказана продавцем, то в такому випадку, ви як покупець маєте право оскаржити оплату товару.

Але це спрацює в тому випадку, якщо з вашої пильністю все в повному порядку, якщо ж ви самі пропустите цей момент, то коли прийде товар, вам доведеться або змиритися з високою оплатою і внести потрібну суму коштів за доставку, або ж вам доведеться повернути товар, а разом з ним отримати на свій аккаунт чорну мітку.

Така мітка на сайті має назву Strike.

Варто також зробити акцент на тому, що не всі продавці готові відправляти свій товар на території пострадянського простору, тому, щоб зайвий раз не обнадіювати себе, то відразу запитайте про це продавця.

Якщо з доставкою все зрозуміло, то питання митниці ще відкрите.

Наприклад, є така умова, що митом не обкладатимуть товари для особистого користування, тільки в тому випадку якщо їх вага не більше 31 кг, а загальна цінність не вище 1000 євро.

В принципі це цілком реальна умова, щоб не потрапляти під мито, але дивлячись звичайно у кого які запити і потреби в товарообігу.

Варто бути готовим до того, що на митниці вашу покупку, можуть розцінити не як товар, для особистого користування, а як елемент комерційної діяльності, то за це вам доведеться оплатити великий штраф.

У деяких випадках штраф може бути настільки великий, що простіше відправити товар назад продавцеві, а потім просто повторно оплатити доставку.

Обирайте надійні способи доставки, mordovmedia.

Як оплатити товар куплений на ібей.

Не має значення чи то виграла ваша ставка на лот, або ж ви купили, щось за фіксованою ціною, все одно існує кілька способів оплати товарів.

Є офіційний спосіб оплати, а є і такі, які просто можуть використовуватися на основі взаємної домовленості з продавцем.

Який би спосіб ви не вибрали, рекомендується використовувати Пейпал.

В першу чергу така рекомендація пов'язана з тим, що Пейпал на пряму належить ебей.

Тому, якщо ж ви будете замовляти товар, оплатіть його, але він вам не прийде, то пайпал просто зніме ваші кошти з рахунку продавця.

Якщо ж ви потрапите на афериста, у якого вже не виявиться коштів на рахунку, то платіжна система Пейпал поверне на ваш рахунок 100 доларів особисто від себе.

Про те, що ви не отримали оплачене замовлення буде свідчити відсутність підпису на квитанції про доставку товару.

Але з евау не тільки надійна доставка і повернення коштів у разі її відсутності, також ця платформа гарантує вам повернення, за невідповідність заявленому товару.

Це може бути в тому випадку, коли товар, який ви отримали занадто відрізняється за зовнішнім виглядом, від того, який був виставлений на сайті, або гарантія повернення може діяти ще й в тому випадку, коли продавець виявився аферистом з недійсним телефоном.

Якщо ж ви впевнені в цьому продавцеві, наприклад ви вже неодноразово замовляли у нього товари, які відповідали дійсності, то тоді ви можете написати в системну підтримку, про те, щоб вам виставили рахунок в пайпал без урахування аукціону.

Тоді в такому випадку це дасть економію близько 8%.

Але при цьому гарантія на доставку товару у вас залишається, як і раніше.

Ненадійною вважається оплата, яка буде здійснена, через систему грошових переказів, таких як Вестерн Юніон.

У продавців навіть може бути своя версія про те, що такий спосіб оплати дозволить вам заощадити кілька відсотків, але це блеф.

Насправді, якщо ви відправите гроші продавцю через систему грошових переказів, то назад відкликати кошти в разі відсутності доставки буде просто неможливо.

Ще один варіант оплати - це використання допомоги посередників.

Це дійсно допоможе заощадити на доставці товару.

У таких посередників є свій абонентська скринька, який знаходиться за кордоном, як і сама платформа, де вам можуть перепакувати ваш товар і максимально зменшити його вагу для більш економного транспортування.

І це все дуже навіть позитивно, а ось негативний момент вступає в тому випадку, якщо вам не доставили ваш оплачений товар.

Якщо ж до угоди ви підключили посередників, то ви просто втрачаєте гарантію доставки надану ібеем.

Це відбувається тому, що в адресі доставки в такому випадку, буде вказуватися не ваша адреса, а місце розташування посередника.

Якщо ви підключили до угоди посередника, то в такому випадку він і повинен відповідати за доставку і за цілісність вашого товару.

Тому навіть якщо ви довіряєте продавцеві, але вирішили заощадити на доставці, то так експериментувати краще з таким товаром, який в разі форс-мажорних ситуацій, ви будете готові втратити.

Як зареєструватися на торговому майданчику Ебей на російській мові.

Як ми вже сказали на початку - сам майданчик почав функціонувати ще з 1995 року, а ось російською мовою, він з'явилася тільки з 2010 року.

Додавання російської мови значно спростило проведення торгів, адже далеко не кожен бажаючий зробити покупку на ресурсі володіє англійською, і тоді, щоб здійснити задумане покупцеві спершу необхідно зайти в інет, перевести, те, що він хоче обговорити з продавцем і тоді тільки рухатися далі.

Але не варто широко розпливатися в усмішці, адже опис товарів як і раніше буде англійською мовою, на російську переведений тільки сам інтерфейс, щоб людям було зрозуміти, що означає та чи інша функція в меню.

Пройти процес реєстрації можна буде на будь-якому офіційному сайті торгового майданчика.

Така умова дозволить увійти в ваш акаунт в будь-якій доменній зоні, де б вам не довелося перебувати.

Дізнайтеся про вигідну оплату, та доставку, nash.

Як ми вже сказали - інтерфейс був переведений і закріплений на російській мові, але, щоб реєстрація відбулася, то свої дані потрібно вводити на латиниці, а не російською.

Це пов'язано з тим, що у більшості закордонних продавців просто немає підтримки російською мовою.

Коли реєстрація буде завершена, то ви автоматично потрапите на сайт, де в першу чергу рекомендується в обліковому записі вказати свою основну адресу доставки: Україна, наприклад Львів, вул.

Бандери 45.

Цілком логічно, але все ж варто уточнити, що дані які вводяться повинні бути реальними, так як саме на цю адресу і буде здійснюватися доставка товару.

Разом з адресою вас попросять внести і номер телефону, це важливо особливо в тому випадку, коли адреса випадково затреться, тоді служба доставки зможе з вами зв'язатися і уточнити місце розташування.

Після цих нескладних маніпуляцій і ви стали повноправним учасником торгової платформи, можете виставляти свої лоти і товари, переходити на рівень «глобальна торгівля», а також самому купувати на аукціоні або ж за фіксованою ціною ряд товарів.

В цілому на Ібей безліч як нових, так і б / в товарів, які просто стали не потрібні власникам, а викинути і подарувати їх кому-то просто шкода.

Якщо ж добряче пошукати, то там можна знайти товари абсолютно нові, які їх власники придбали на розпродажах або з великими знижками і тепер зі своєю націнкою продають їх нам.

Источник материала
Поделиться сюжетом