Вино та трішки спецій: рецепт оригінального білого глінтвейну
Вино та трішки спецій: рецепт оригінального білого глінтвейну

Вино та трішки спецій: рецепт оригінального білого глінтвейну

07:00, 07 грудня 2019.

16.

Для приготування напою найкраще обрати сухе столове вино.

Вино та трішки спецій: рецепт оригінального білого глінтвейну.

У морозну погоду нерідко хочеться зігрітися чимось гарячим.

Чудовим варіантом може стати запашний глінтвейн.

Для приготування цього напою найкраще обирати сухе столове вино.

Глінтвейн може не тільки зігріти та підняти настрій, але й врятувати від застуди.

Глінтвейн по-карибськи.

У каструлю виливаємо біле вино (можна взяти шардоне).

Додаємо паличку кориці, 5 зірочок гвоздики, 2-4 зірочки бадьяну.

Ставимо на слабкий вогонь і, помішуючи, варимо до моменту закипання.

Не даємо напою закипіти.

Далі нарізаємо у глінтвейн апельсин, лимон та інші свіжі фрукти.

Проціджуємо від спецій та даємо настоятися 15 хвилин, потім смакуємо гарячим.

#новини України#зима#мороз#зима в Україніпогода у Києві.

Источник материала
Поделиться сюжетом