Названі найромантичніші місця для самотніх мандрівників
Названі найромантичніші місця для самотніх мандрівників

Названі найромантичніші місця для самотніх мандрівників

13:39, 09 грудня 2019.

Новини туризму.

Сольна подорож насправді має цілий ряд переваг - можна ні від кого не залежати, планувати все виключно під свої інтереси і не боятися осуду, однак іноді в таких поїздках стає самотньо.

Амальфітанське узбережжя в Італії - один з найкращих напрямків для соло-туристів / Фото en.

org/Paolo Costa Baldi.

Популярний міжнародний туристичний портал Lonely Planet опублікував десятку найбільш романтичних туристичних напрямків для самотніх мандрівників.

У список Lonely Planet потрапили ті місця, де сольним мандрівникам буде найлегше вийти на контакт з іншими туристами або ж познайомитися з романтичними цілями.

Амальфитанське узбережжя, Італія.

Уздовж узбережжя Амальфі в Італії зосереджена велика кількість затишних містечок, наприклад, Сорренто або Позітано, а тому кожен день можна досліджувати нове місто.

Тим більше, що тут добре налагоджене автобусне сполучення.

Експерти радять не боятися відходити подалі від туристичних об'єктів і вирушати на громадські пляжі, де можна легко зав'язати розмову з місцевими жителями.

Куско, Перу.

Перуанське місто Куско в горах Андах є одним з найбыльш екзотичних місць Південної Америки.

Весь підйом на вершину і приголомшливі краєвиди, що відкриваються там, ідеально підходять для романтичних переживань, які можна розділити з іншими сольними мандрівниками.

Чого варта лише подорож до Мачу-Пікчу.

Балі, Індонезія.

Балі – один з найпопулярніших островів Індонезії, з мальовничими краєвидами, блакитними пляжами, екзотичними фруктами і різними туристичними активностями - також відмінно налаштовує на романтичний лад.

Можна відправитися покататися на серфінгу, заняття йогою або на майстер-клас, де в невимушеній обстановці буде набагато простіше зав'язати нові знайомства.

Париж, Франція.

Париж традиційно вважається одним з найромантичніших міст світу, причому необов'язково тільки для тих, у кого вже є пара.

Найлегше заводити знайомства в Парижі, записавшись на курси французької мови або відвідуючи розмовні зустрічі.

Також можна записатися на групову екскурсію або відвідати дегустацію вин і сирів, щоб познайомитися з іншими учасниками в більш невимушеній обстановці.

Буенос-Айрес, Аргентина.

Буенос-Айрес відомий на весь світ пристрасним танго, прекрасним вином і яловичиною світового класу, а тому є ідеальним місцем для самотніх мандрівників, які шукають любові.

Квінстаун, Нова Зеландія.

Новозеландське місто Квінстаун, оточене Південними Альпами, відоме в першу чергу як центр екстремальних видів спорту.

І немає кращого способу пробудити романтику, ніж розділити пригоду з іншими шукачами гострих відчуттів.

Також місто багате природними пам'ятками і захоплюючим нічним життям, тож нестачі можливостей познайомитися з новими людьми точно не буде.

Стокгольм, Швеція.

Стокгольм - казкове місто для романтиків / Фото uk.

org/Benoît Derrier.

Стокгольм – це фантастичне місто для самотніх мандрівників, щоб познайомитися з місцевими жителями, оскільки шведи відомі своєю вражаючою зовнішністю і дружелюбністю.

Крім того, більшість місцевих добре говорять англійською, що робить Стокгольм відмінним місцем, щоб спробувати каучсерфінг – платформу пошуку безкоштовного житла у будинках місцевих або просто зустрічей для прогулянок і спільних походів у бари.

Майамі, США.

Майамі з його білими піщаними пляжами і елітними клубами – ідеальне місце, щоб познайомитися з новими людьми.

Також тут проводиться чимало міжнародних фестивалів найрізноманітнішої спрямованості, куди з'їжджаються мандрівники з усього світу.

Тель-Авів, Ізраїль.

Жвавий мегаполіс в самому серці Святої Землі, Тель-Авів наповнений чудовими місцевими жителями, смачною середземноморською кухнею і жвавим нічним життям.

У такій компактній країні, як Ізраїль, важко уникнути зіткнення з одними і тими ж людьми знову і знову, що робить Тель-Авів відмінним місцем для знайомства з іншими одиночними мандрівниками.

Чіангмай, Таїланд.

На півночі Таїланду розташоване еклектичний місто Чіангмай з його традиційними тайськими ринками і пишними храмами.

Це унікальне місце, яке одинокі мандрівники не захочуть пропустити.

Тут проводиться велика кількість екскурсій, під час яких буде можливість познайомитися з іншими сольними мандрівниками.

Як повідомляв УНІАН.

Туризм, раніше туристичний портал Lonely Planet опублікував список найкращих туристичних напрямків для відвідування в 2020 році.

#туризм#поради туристам#подорожі.

Источник материала
Поделиться сюжетом