Повітряна текстура і дивовижний смак, який подобається і дорослим і малечі.
Пропоную приготувати ніжну і повітряну запіканку з гарбузом.
Повірте мені, що така гарбузово-сирна запіканка зникне зі столу за лічені хвилини і не встигене охолонути.
Рецепт сирної запіканки з гарбузом.
Фото klopotenko.
½ шт.
гарбуз (приблизно 500 г).
400 г сир (Творог).
2 шт.
2 ст.
3 ст.
1 ч.
цукор ванільний.
1 ст.
вершкове масло.
1 дрібка солі.
1 плитка шоколаду (за бажанням).
Рецепт приготування сирної запіканки з гарбузом:.
Гарбуз (500 г) добре помийте і обсушіть кухонним рушником.
Викладіть на деко і запікайте в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Потім ложкою виберіть м'якоть гарбуза в миску.
2.Додайте до м'якоті гарбуза 400 г сиру (жирність регулюйте самі), 2 яйця, 3 ст.
цукру і 1 ч.
ванільного цукру, дрібку солі.
Додайте до маси 2 ст.
Якщо хочете надати запіканці більш ніжної структури, можете використовувати рисове борошно замість пшеничного.
Перебийте всі інгредієнти занурювальним блендером до однорідної кремової маси.
Викладіть отриману масу в форму для запікання, змащену вершковим маслом (1 ст.
Поставте в духовку з температурою 180 градусів на 35-40 хвилин до появи рум'яної скоринки.
При подачі за бажанням прикрасьте запіканку тертим шоколадом.
Готувати - просто!.