"Christmas по-Львівськи" – колядуємо з Голлівудом
"Christmas по-Львівськи" – колядуємо з Голлівудом

"Christmas по-Львівськи" – колядуємо з Голлівудом

25 грудня у Львівській філармонії відбудеться щорічний та довгоочікуваний різдвяний проект від Lviv Jazz Orchestra "Christmas по-Львівськи"."Christmas по-Львівськи" – це абсолютно свіже бачення Різдва."Нові часи – нові колядки! Різдво у стилі Голівуд – це українські коляди, втілені у сучасних ритмах і музичних стилях.

Трохи експериментів, дрібка затишку, пригорща таємничості – такий рецепт ідеального Львівського Різдва-2020.

Атмосферу створять найкращі львівські артисти у супроводі Lviv Jazz Orcestra", – зазначають організатори.

Оскільки за п'ять тижнів до різдвяного концерту від Lviv Jazz Orchestra "Christmas по-Львівськи" розпродані майже усі квитки, організатори вирішили провести додатковий концерт.

Про це розповів директор Lutsyshyn Promo Петро Луцишин.

Він зазначив, що як і все успішне, цей проект зародився випадково, хоча ідея виношувалась давно.

Три роки тому колеги по цеху "віддали" ПетровіЛуцишину дату 25.12 в театрі Заньковецької, оскільки їх проект зірвався."Було лише 29 днів, щоб створити щось нове.

І нам це вдалось.

Українські колядки в нових аранжуваннях були вже давно на вимогу часу, і ми,залучивши біг бенд Lviv Jazz Orchestra вокалістів, створили Christmas по-Львівськи.

Проект продався з аншлагом за рекордних 20 днів і таким чином виборов право на щорічне існування.

Минуло року теж був аншлаг.

Щороку репертуар змінюється і доокомплектовується новими цікавими аранжуваннями колядок та нових рвздвяних пісень, артистами, що їх виконують", – сказав Петро Луцишин.

Він додав, що є артисти, які вже стали певними візитівками Christmas по-Львівськи: Зіновій Карач, Павло Пігура, також завжди присутній Big Bang LJO, кращі солісти Музичної академії та запрошені гості.

Цього року теж не без сюрприз, але тримаємо інтригу.

Источник материала
Поделиться сюжетом