Фільм "Сторонній" отримав нагороду міжнародного кінофестивалю в Токіо
Фільм "Сторонній" отримав нагороду міжнародного кінофестивалю в Токіо

Фільм "Сторонній" отримав нагороду міжнародного кінофестивалю в Токіо

Кадр з фільму "Сторонній".

Український езотеричний детектив "Сторонній" (Stranger) Дмитра Томашпольського отримав нагороду міжнародного кінофестивалю Bloodstained Indie Film в Токіо, в секції SCI-FI (фантастика).

Як повідомляє Держкіно в Facebook, всього в конкурсі в цій номінації боролися 15 фільмів з США, Японії, Канади, Франції, Швеції, Великобританії та інших країн світу.

Це вже шостий міжнародний кінофестиваль за участю "Стороннього" фільм був представлений в Південній Кореї, США і Канаді, на черзі - Індія і Колумбія.

В Онтаріо на Міжнародному кінофестивалі хоррорів Terror In The Bay Film Festival "Сторонній" отримав нагороду за найкращу операторську роботу (оператор-постановник - Сергій Смичок).

Головні ролі в картині виконали Анастасія Євтушенко і Даша Трегубова.

Згідно синопсису, команда з синхронного плавання зникла під водою в басейні під час виступу, а пацієнтка водолікарні пропала під час прийому ванни.

Яким чином ці справи пов'язані і яке відношення до них має лялька з живим волоссям? Це доведеться розслідувати інспектору Глухівській, в кар'єрі якої немає жодного нерозкритої справи.

А ще їй належить з'ясувати, хто вона насправді.

В український прокат фільм "Сторонній" вийде в 2020 році.

Источник материала
Поделиться сюжетом