Мінцифри відправить 15 українських стартапів до Кремнієвої долини
Мінцифри відправить 15 українських стартапів до Кремнієвої долини

Мінцифри відправить 15 українських стартапів до Кремнієвої долини

17:08, 10 грудня 2019.

Різне.

19 грудня журі оголосить переможців конкурсу, які отримають квиток на участь в конференції, виставковий стенд, промо участі в конференції та pr-підтримку організаторів, а також покриття фінансових витрат на логістику.

Міністерство цифрової трансформації України спільно з Startup Grind Kyiv і Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) оголосило відбір 15 технологічних стартапів, які представлятимуть Україну на 10-й глобальній конференції підприємців та інвесторів Startup Grind Global 2020 у Кремнієвій долині в США.

Як повідомили в прес-службі Мінціфри, для участі в конкурсі стартапів необхідно заповнити онлайн анкету до 12.00 16 грудня 2019 року.

Отримані онлайн-анкети журі розгляне з 16 по 19 грудня і відбере 25 найкращих з них для подальшого пітчингу наживо і остаточного відбору.

Згідно з повідомленням, 19 грудня 2019 року відбудеться пітчинг-сесія, під час якої шляхом голосування журі вибере й оголосить 15 найкращих стартапів - переможців конкурсу, які отримають квиток на участь в конференції, виставковий стенд, промо участі в конференції та pr-підтримку організаторів, а також покриття фінансових витрат на логістику.

"Стати учасниками програми можуть зрілі стартапи, які побудували продукт, знають, що таке прибуток не з чуток і готові до масштабування..

Учасники української делегації отримають доступ до найпотужніших ділових кіл - венчурних інвесторів, уряду і бізнесу.

Можливість познайомитися особисто з редакторами та засновниками провідних технологічних світових медіа, сформувати мережу менторів, знайти партнерів і співробітників і закохати в свій продукт двомільйонну світову спільноту Startup Grind", - зазначили в Мінцифри.

Довідка УНІАН.

Startup Grind Global 2020 проходитиме з 9 по 12 лютого 2020 року в Кремнієвій долині в США.

У заході беруть участь 300 команд з більш як 125 країн світу, які презентують свій продукт.

#стартап.

Источник материала
Поделиться сюжетом