Митниця шукатиме нових співробітників з кінця грудня
Митниця шукатиме нових співробітників з кінця грудня

Митниця шукатиме нових співробітників з кінця грудня

15:18, 10 грудня 2019.

Різне.

12.

У центральному апараті вже змінили близько 80% керівного складу, а понад 500 одіозних керівників різних рівнів у регіонах очікують за звільнення.

Зараз у митниці безпрецедентні виклики з оновлення кадрового складу / фото УНІАН.

Державна митна служба почне відкритий конкурсний відбір персоналу нової митниці з кінця грудня.

Про це заявив голова служби Максим Нефьодов, виступаючи на конференції в Києві.

"З кінця грудня ми починаємо відкриті конкурси й дуже сподіваємося, що багато людей, багато чесних митників як зсередини служби - тому що я впевнений, що таких людей багато серед моїх колег, - як назовні, так і людей, які залишили митницю, бо не вірили, що в рамках Міністерства доходів і зборів та Державної фіскальної служби були комусь потрібні, повернуться на роботу.

І працюватимуть на нових гідних умовах і з гідними зарплатами", - сказав Нефьодов.

Він підкреслив, що у митної служби безпрецедентні виклики з оновлення кадрового складу, щоб повернути довіру бізнесу і громадян до митниці.

"У центральному апараті ми змінили близько 80% всього керівного складу.

Це не лише всі заступники директора департаментів, але й більшість керівників середньої та нижчої ланки", - додав Нефьодов.

Також він повідомив, що понад 500 одіозних керівників різних рівнів, особливо в регіонах, широко відомих контрабандними потоками, не потрапили до нової митниці та будуть звільнені.

"Оновлено 40% керівників митних постів, і це тільки початок",- підкреслив Нефьодов.

Довідка УНІАН.

Кабінет міністрів у грудні 2018 року прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби.

За підсумками конкурсного відбору 5 липня перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов став керівником Державної митної служби.

Державна митна служба, якій передали відповідні повноваження Державної фіскальної служби, офіційно запрацювала в Україні з 8 грудня.

#Нефьодов#реформа митниці#українська митниця.

Источник материала
Поделиться сюжетом