У Чернівцях патрульний «під кайфом» переслідував п’яного водія та розбив службове авто
У Чернівцях патрульний «під кайфом» переслідував п’яного водія та розбив службове авто

У Чернівцях патрульний «під кайфом» переслідував п’яного водія та розбив службове авто

12:21, 10 грудня 2019.

Інциденти.

29.

Щодо правоохоронця, який вживав амфетамін, обіцяють застосувати найсуворіший вид покарання.

У Чернівцях відсторонили від роботи співробітника патрульної поліції, який перебував на патрулюванні під дією амфетаміну.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі патрульної поліції Чернівецької області, у правоохоронця виявили наркотичне сп’яніння 8 грудня після дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП сталася у результаті переслідування патрульним нетверезого водія автомобіля Subaru Tribeca, який втікаючи від поліції, зніс огорожу поблизу житлового будинку.

Так, у неділю о 5.40 співробітники поліції переслідували автомобіль Subaru, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

За інформацією поліції, правоохоронці подали порушнику вимогу про зупинку, на яку водій не реагував, а тільки збільшив швидкість.

«Під час переслідування водій Subaru Tribeca не впорався з керуванням та здійснив наїзд на огорожу», – додали у прес-службі.

Під час спілкування з затриманим правопорушником правоохоронці помітили, що в нього присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння.

На водія склали адміністративні матеріали.

Разом з тим, у прес-службі зауважили, що під час переслідування порушника службове авто поліцейських теж потрапило в дорожньо-транспортну пригоду.

«Через ожеледицю водій не зміг вчасно загальмувати, внаслідок чого допустив зіткнення», – зауважили в прес-службі.

Пізніше з’ясувалося, що за кермом службового авто поліції Mitsubishi Outlander перебував правоохоронець під дією амфетаміну.

Водія службового автомобіля Mitsubishi Outlander направили в Чернівецький обласний наркодиспансер, де він пройшов огляд на стан сп'яніння.

Результат – позитивний.

Наразі поліцейського відсторонено від виконання службових обов’язків та проводиться службове розслідування, за результатами якого до порушника буде застосовано найсуворіший вид дисциплінарного стягнення», – зазначили в прес-службі.

Окрім того, в поліції додали, що, за словами патрульного, він вживав наркотичні речовини у вихідний день напередодні служби.

#ДТП#патрульний#наркотики#патрульні#патрульна поліція#наркотична залежність#наркотичні препарати#Чернівці#п'яний за кермом#п'яний водій#наркотичні речовини#п'яний водій за кермом#водіння у стані алкогольного сп'яніння.

Источник материала
Поделиться сюжетом