Новий рік 2020: що приготувати на святковий стіл
Новий рік 2020: що приготувати на святковий стіл

Новий рік 2020: що приготувати на святковий стіл

07:05, 11 грудня 2019.

Свята.

Підготовка до зустрічі нового року в розпалі, саме час подумати про святкове меню.

Меню на Новий рік 2020 / reseptdlyavseh.

УНІАН зібрав для вас добірку топ рецептів, серед яких вам обов'язково що-небудь сподобається, чим можна здивувати та потішити гостей.

Меню на Новий рік 2020: гарячі страви.

Фарширована курка.

Чудова прикраса святкового столу.

Вельми ефектне блюдо, як на смак, так і за зовнішнім виглядом.

Відмінний варіант ключового частування гостей, яке займе центральне місце на новорічному столі.

Звичайно ж, чим нафарширувати курку, варіантів існує безліч.

І у кожної господині, напевно, знайдеться в запасі кілька улюблених сімейних рецептів.

Ми обрали традиційні, бюджетні та дуже смачні в поєднанні інгредієнти.

Для приготування вам знадобиться:.

- 1 курка;.

- 4 яблука;.

- 1,5 кілограма картоплі;.

- 5-6 столових ложок оливкової олії;.

- сіль і спеції за смаком (каррі, паприка, чорний мелений перець, часник).

Святкове новорічне меню / orden-feniksa.

Очищені картоплю і яблука нарізаємо невеликими скибочками.

Змішуємо сіль зі спеціями та додаємо до них оливкову олію.

Тим часом ставимо духовку нагріватися до 180-200 градусів.

Підготовлену заздалегідь тушку курки натираємо сумішшю спецій з маслом зсередини й зовні.

Картоплю викладаємо на деко, трохи змазаний маслом.

На неї кладемо курку на спину, набиваємо тушку яблуками та заколюємо зубочисткою.

Ставимо в духовку.

Через півгодини дістаємо, щоб змастити курку олією.

А після – через кожні 15 хвилин до готовності.

Час приготування – близько 2 годин.

М'ясо по-французьки.

Досить популярне блюдо, яке стане доречним доповненням до інших страв на святковому новорічному столі.

Варіантів його приготування також є чимало.

Пропонуємо вам найпростіший і від цього не менш смачний варіант.

Для приготування вам знадобиться:.

- 500 г свинини;.

- 1 ріпчаста цибуля;.

- 100 г твердого сиру;.

- майонез, сіль і перець – за смаком.

Меню на Новий рік / samnadache.

М'ясо нарізаємо на стейки, солимо і перчимо з двох сторін, тим часом розігріваємо духовку.

Відрізаємо шматочки фольги достатнього розміру, щоб м'ясо можна було загорнути цілком.

Лук очищаємо і нарізаємо кружечками.

Викладаємо його на м'ясо.

Натираємо сир на тертці й також викладаємо на м'ясо.

Зверху поливаємо майонезом.

Потім обертаємо фольгою, так щоб при приготуванні в духовці не протікав сік.

І в розігрітій до 200 градусів духовці готуємо приблизно протягом однієї години.

Скумбрія з овочами.

Це вишукана за смаком страва обов'язково порадує гостей і буде чудово виглядати на святковому столі.

Для приготування вам знадобиться:.

- скумбрія;.

- 400 г картоплі:.

- 70 г моркви:.

- 100 г твердого сиру;.

- майонез, рослинна олія, спеції – за смаком.

Новорічний стіл 2020 / youtube.

Картоплю і моркву нарізаємо нетовстими шматочками.

Прогріваємо в сковороді рослинну олію і викладаємо туди овочі.

На сильному вогні злегка обсмажуємо їх до легкого рум'янцю.

Скумбрію очищаємо від нутрощів, промиваємо, обсушуємо.

Рівномірно викладаємо овочі на фольгу, а зверху скумбрію.

Її попередньо обмазуємо спеціями.

Сир натираємо на тертку.

Закладаємо частину в черевце риби.

Іншим присипаємо сиром овочі.

Рибу, так само як і овочеву подушку, поливаємо майонезом.

Загортаємо у фольгу і відправляємо в прогріту до 200 градусів духовку.

Запікаємо перші 25 хвилин в коконі, другі 25 хвилин у фользі з відкритим верхом.

Меню на Новий рік-2020: закуски.

Печінковий торт.

Це зручне і смачне блюдо, яке придумано для того, щоб пригощати гостей за святковим столом.

Для приготування вам знадобиться:.

- 600 г курячої печінки;.

- 1 варене і 2 свіжих яйця;.

- 200 мл молока;.

- 150 г борошна;.

- 300 г цибулі;.

- 250 г моркви;.

- майонез, сіль, чорний перець, часник, зелень, рослинна олія – за смаком.

Цікаве меню на Новий рік 2020 / vkussovet.

Вбиваємо в окрему чашу яйця, додаємо сіль і перець та вливаємо молоко.

Віночком все це ретельно перемішуємо і поступово додаємо борошно, постійно помішуючи.

У заздалегідь подрібнену печінку за допомогою м'ясорубки або блендера вливаємо тісто.

А після – рослинну олію, щоб млинці не приставали до сковорідки при смаженні.

Заздалегідь подрібнену цибулю і натерту моркву обсмажуємо на сковороді із рослинною олією.

Після цього викладаємо в окрему чашу і даємо охолонути.

Смажимо млинці на сковороді без олії.

Стежимо, щоб вони не підгоряли, перевертаємо.

В окремій чашці змішуємо майонез, часник і січену зелень.

Починаємо формувати печінковий торт.

Для цього на млинець наносимо часниковий майонез із зеленню, а на нього викладаємо начинку з овочів.

На овочі кладемо новий лист млинця, і знову майонез і начинку.

Таким чином, чергуємо шари, поки не закінчиться начинка.

В кінці приготування посипаємо все зеленню і верх торта прикрашаємо відвареним яйцем.

Сирні кульки.

Це чудова закуска на новорічному столі, в тому числі для тих, хто раптом не їсть м'ясо.

Для приготування вам знадобиться:.

- 200 г твердого сиру;.

- 3 шт яєць;.

- 4 ст.

пшеничного борошна;.

- 3 ст.

борошна для панірування;.

- олія для смаження, сіль – за смаком.

Меню на Новий рік рецепти / paulrise.

Відокремлюємо білки від жовтків, збиваємо білки в стійку піну, додавши дрібну сіль, борошно і добре перемішуємо.

Сир натираємо на дрібній тертці, додаємо його в миску і також перемішуємо до однорідності.

Вологими руками робимо невеликі кульки та викладаємо на тарілку присипану борошном, обволікаючи в ній кожну кульку.

Після цього обсмажуємо у фритюрі, не перевертаючи.

Олії повинно бути достатньо, щоб кульки плавали.

Готові золотисті кульки викладаємо на блюдо із серветками.

Рулетики з шинки з сиром.

Ця закуска – як кажуть, пальчики оближеш.

Прикрасить новорічний стіл, як ніщо інше.

Для приготування вам знадобиться:.

- 200 г шинки;.

- 100 г твердого сиру;.

- часник, майонез, зелень – за смаком.

Святкове новорічне меню / valerieohata.

Сир натираємо на крупній тертці, часник пропускаємо через прес.

Зелень дрібно рубаємо.

Змішуємо сир, часник і зелень, заправляємо майонезом і добре перемішуємо.

Шматочки шинки мажемо сирною сумішшю і звертаємо рулетами.

Закріплюємо їх різнокольоровими шпажками.

Готову закуску перекладаємо на блюдо і прикрашаємо гілочками петрушки.

Меню на Новий рік-2020: десерти.

Чізкейк з мандарином.

Якщо хочете по-справжньому здивувати гостей, то цей десерт – те, що вам потрібно.

Для приготування вам знадобиться:.

- 500 г мандарин;.

- 200 г галетного печива;.

- 75 г вершкового масла;.

- 1 шт апельсина;.

- 300 г вершків;.

- 400 г вершкового сиру;.

- 100 г цукрової пудри;.

- 1 ч.

ванільного цукру.

Десерти на Новий рік / yagnetinskaya.

Печиво дробимо за допомогою блендера і з'єднуємо з розтопленим маслом.

Утворену масу викладаємо у змащену форму і відправляємо в холодильник.

Для начинки сир перемішуємо з ванільним цукром і додаємо до них цедру апельсина.

Просіваємо цукрову пудру і пересипаємо до сиру.

Вершки збиваємо і додаємо до решти інгредієнтів начинки.

Їх потрібно перемішати, але обережно, щоб не осіли.

На застиглий корж з печива укладаємо начинку рівним шаром.

Мандарини очищуємо від шкірки та з кожної часточки знімаємо шкірку, залишаючи тільки м'якоть.

Цей інгредієнт викладаємо поверх вершково-сирної маси.

Медовик зі сметанним кремом.

Хто ж відмовиться від тортика на Новий рік? Цей десерт вже точно припаде до смаку вашим гостям.

Для приготування вам знадобиться:.

- 200 г цукру для коржа і склянку цукру для крему;.

- 2 ложки меду;.

- близько 400 г борошна;.

- 100 г масла;.

- 2 яйця;.

- 500 г сметани;.

- 1 ч.

Рецепти на Новий рік / supy.

Спочатку змішуємо масло, цукор і мед.

Щоб цукор і мед гарненько розчинилися в маслі, ставимо миску на водяну баню.

Весь час помішуємо.

Потім знімаємо миску з бані й швидко вмішуємо в суміш яйця.

Тепер перемішуємо все з просіяним борошном.

Тісто потрібно поставити на півгодини в холодне місце.

Потім ділимо його на 9 частин.

З кожної розкачуємо тонкий корж на деку або пергаменті, обрізаємо по колу і випікаємо в духовці на 200 градусах 5 хвилин.

Поки печуться коржі, можна приготувати крем.

Змішуємо всі інгредієнти (сметана, цукор і ванілін) і збиваємо міксером.

Крем повинен вийти густий.

Готовий крем ставимо в холодильник.

Коли крем трохи охолоне, виймаємо його і мажемо коржі.

Торт готовий.

Желейний торт із фруктами.

Простий у приготуванні та легкий для організму десерт буде приємним доповненням вашого святкового столу.

Для приготування вам знадобиться:.

- 400 мл сметани;.

- 1 склянка цукру;.

- 100 мл молока;.

- кілька упаковок желе різних кольорів;.

- 1 пакетик желатину;.

- фрукти або ягоди за смаком.

Рецепти для святкового столу / supy.

Спочатку викладаємо у велику миску скибочки фруктів.

Розводимо желе так, як зазначено на упаковці, а потім підігріваємо.

Тепер заливаємо перший шар торта і залишаємо його в холодильнику.

Поки він стигне, робимо желе для другого шару так само.

Коли попередній шар охолоне, додаємо наступний, але вже іншого кольору.

Знову ставимо торт в холодильник.

Проробляємо те ж саме з третім шаром.

Останній шар робимо по-іншому.

Беремо сметану, змішуємо її з цукром.

Далі розбавляємо упаковку желатину молоком і трохи підігріваємо.

Змішуємо зі сметаною, за смаком додаємо ваніль.

Тепер можна залити останній шар.

Залишаємо торт в холодильнику до застигання.

Після цього потрібно спочатку опустити миску в гарячу воду на кілька секунд, перевернути її на плоску тарілку, і торт готовий.

#свято#Новий рік.

Источник материала
Поделиться сюжетом